Tesztelték az új iPhone-okat, mennyire törékenyek - videó

Tesztelték az új iPhone-okat, mennyire törékenyek - videó
Miért is maradtak volna ki? Természetesen az idei iPhone-okon is elvégezte szokásos ejtéstesztjét az egyik, ebben e megmérettetésben jeleskedő weboldal.

Még mielőtt valójában a felhasználókhoz kerültek volna, már szét is szedték az idei iPhone-okat, azután azt is megnézték, mennyire könnyen javítható, később egy youtuber annak is utánajárt, tényleg olyan erős-e az iPhone 12 kijelzője, mint ahogyan azt az Apple hirdeti. És persze az EverythingApplePro is elvégezte szokásos ejtéstesztjeit - vtte észre a hvg.hu.

Most is azt tették, mint korábban: egyre magasabbról dobták le az eszközöket, egészen addig, amíg el nem törtek, amihez már szinte plafonmagasságba kellett feljutni, ami, lássuk be, elég életszerűtlen.

A lenti videót végignézve, nem ér túl nagy meglepetés bennünket, ugyanis az iPhone 12-ket több olyan fejlesztéssel is ellátta az Apple, ami ellenállóbbá teszi őket a sérülésekkel szemben. Az egyik a Ceramic Shield technológia a képernyőn, ami akár négyszer keményebbé teszi a kijelzőt az iPhone 11-éhez képest, a másik pedig az iPhone 12 Pro sebészeti minőségű acélból készült váza, szemben az iPhone 12 alumínium keretével. Összességében mindenesetre elmondható: az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro az Apple két eddigi legellenállóbb okostelefonja.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: iphone, tesztelés