Termoszokhoz és egyéb utazó poharakhoz kifejlesztett mosogatógépet mutat be az LG a 2024-es CES-en

Termoszokhoz és egyéb utazó poharakhoz kifejlesztett mosogatógépet mutat be az LG a 2024-es CES-en
Az LG Electronics (LG) a 2024-es CES kiállításon mutatja be innovatív, kifejezetten termoszokhoz és egyéb utazó poharakhoz kifejlesztett mosogatógépét, az LG mycupot. Az egyedülálló megoldás a legmodernebb technológiával jarul hozzá a mindennapos higiéniához, kifinomult formaterve pedig az LG fenntarthatóság iránti elkötelezettségét testesíti meg. Mivel egyre több környezettudatos fogyasztó használ termoszokat és utazó poharakat, az LG mycup leegyszerűsíti ezek tisztítási folyamatát, és ösztönzi rendszeres használatukat.

A praktikus eszközzel a felhasználóknak nem kell megvárniuk, amíg összegyűlik egy adag mosatlan edény: akár egyetlen termoszt is berakhatnak a gépbe, majd az LG mycup mobilalkalmazásban két tisztítási mód – gyorsmosás és extra tisztítás – közül választhatják ki a számukra megfelelőt. A tisztítási folyamatot az eszköz tetején egy kijelzőpanelen követhetik nyomon, így mindig láthatják, hol tart a program. Ha éppen egy másik helyiségben tartózkodnának, a mosási ciklus lejártáról a mobilalkalmazás is értesítést küld.

Mindkét program 65 Celsius-fokos melegvizet használ az alapos és higiénikus tisztításhoz. Az ún. buborékfúvóka-technológiának köszönhetően a gyorsmosás (Quick Wash) programnak mindössze 30 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy megtisztítsa a pohár vagy termosz vagy utazó pohár belsejét. A makacsabb foltok, például a tejtermékek fogyasztása után maradt szennyeződések alapos eltávolításához és szárításához az extra tisztítás (Extra Wash) program kínál egy ún. integrált levegő szárításos megoldást, ami több irányból érkező vízsugárral mossa el és erőteljes forró levegővel szárítja meg kíméletesen a poharakat.

Az LG mycup keskeny és kompakt kialakításának köszönhetően minimális helyet foglal el a lakásban, miközben maximális teljesítményt nyújt. Helytakarékos méretének köszönhetően az elegáns kávézóktól a forgalmas irodákig és oktatási intézményekig bármilyen környezetben könnyen elhelyezhető. A mosogatógép letisztult, mégis modern dizájnja bármilyen stílusú enteriőrbe jól illeszkedik, ötvözve a funkcionalitást és az esztétikát.

Az innovatív mosogatógép az LG Jobb élet mindenkinek (Better Life for All) címmel megfogalmazott ESG-elveit követi, azaz a víztakarékosság érdekében az LG standard mosogatógépeinek környezettudatos technológiáit alkalmazza. A vállalat buborékfúvóka-technológiája például jelentősen csökkenti a vízfelhasználást, miközben kivételes higiéniát garantál. Az új mosogatógéppel az LG célja, hogy minél több embert ösztönözzön az újrahasználható termoszok és egyéb utazó poharak alkalmazására, ami hozzájárulhat egy alacsonyabb karbonkibocsátással járó életmódhoz, és csökkenti az eldobható poharakkal járó hulladéktermelést.

„A kompakt, könnyen kezelhető LG mycup mosogatógép hatékony képességeivel gyorsan és alaposan tisztítja meg a termoszokat és egyéb utazó poharakat, miközben hozzájárul egy fentarthatóbb életmódhoz” – mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Továbbra is arra törekszünk, hogy olyan termékeket fejlesszünk, amelyek pozitív hatással vannak vásárlóink mindennapi életére, egy környezettudatosabb jövő felé terelve őket.”

A 2024-es CES kiállítás látogatói január 9-12. között a Las Vegas Convention Center #16008-as standján takinthetik meg az LG mycupot és a vállalat további újdonságait.

 

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: LG, CES 2024