Telekom 5G hajó a vízen szomjazóknak

Telekom 5G hajó a vízen szomjazóknak
Telekom 5G Hajót bocsájtott vízre Tiszafüreden a Magyar Telekom. A Hajóról díjmentesen rendelhettek frissítőt a Tiszafüredi-öbölben kirándulók egy webapplikáción keresztül, amelyet a Telekom csónakjai eljuttattak a megosztott lokációra.

Július 29-én igazán különleges élményben lehetett része annak, aki Tiszafüreden járt, a Telekomosok Fesztiválja következő állomásán. Az érdeklődők az egész napos program keretében részt vehettek jógán, motorcsónakos és evezős túrán valamint a Telekom 5G Hajó italrendelő szolgáltatásának segítségével azt is megtapasztalhatták, milyen előnyökkel járnak a digitális megoldások a mindennapjaink során.

A Telekom 5G Hajóról a Telekomosok Fesztiváljának kísérőeseményeként bárki rendelhetett ingyenes frissítőt a Tiszafüredi-öbölben egy erre a célra fejlesztett webapplikáción keresztül. Mindegy, hogy a megrendelő a parton vagy a vízen pihent épp, abban az esetben, ha a webappon keresztül megosztotta a nevét és a lokációját, az italcsomag kiválasztása után a Telekom 5G Hajó csónakjai pár percen belül a megadott helyre szállították a kért italokat, ingyenesen.

Az esemény apropóján a mobilhálózata erejére és az 5G-lefedettség közelmúltbeli növekedésére hívja fel a figyelmet a Magyar Telekom. A Magyar Telekom a mobilhálózat-modernizációs programjának keretében 2023. június 1-jétől 60%-ra növelte a lakosságszám-arányos kültéri 5G lefedettségét, így a legújabb generációs hálózat a fővárosban, a megyeszékhelyeken, számos vidéki városban és községben, valamint a Balaton, a Velencei-tó és a Tisza-tó körül is elérhetővé vált.

„Azért dolgozunk, hogy minél több ügyfelünk férjen hozzá a digitalizációban rejlő előnyökhöz. A tiszafüredihez hasonló eseményekkel szeretnénk megmutatni, miként tudjuk az egyes szektorokat a digitalizáció segítségével innoválni. A legújabb generációs hálózatunk pedig egészen új távlatokat nyithat a digitalizációban. Ezért is tettük idén nyáron automatikusan, plusz díj fizetése nélkül elérhetővé az 5G hálózatunkat az 5G-képes mobilkészülékkel rendelkező ügyfeleink számára” – mondta el Pereszlényi Zoltán, a Magyar Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Az eseményen a Magyar Telekom több száz frissítőt szállított ki sikeresen a Telekom 5G Hajóról, a Tiszafüredi-öböl különböző pontjaira négy kishajó segítségével.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Telekom, 5G, hajó