Szeptembertől te is beszélgethetsz Pepper robottal az okosplázában

Szeptembertől te is beszélgethetsz Pepper robottal az okosplázában
Szeptembertől nyitja meg kapuit az Etele Pláza, hazánk első okosplázája, ahol rengeteg digitális felület, iránymutató applikáció, USB csatlakozóval felszerelt pad, és egy beszélő ügyfélszolgálatos robot is várja a vásárlókat.

Több száz hálózati eszköz és digitális kijelző, hazánk legnagyobb összefüggő LED-képernyő felülete, önműködő parkolórendszer. Erre számíthatnak szeptembertől a budai Etele Plazaba látogató vásárlók – olvasható az mmonline.hu összefoglalójában.

Buda legnagyobb bevásárlóközpontja teljesen új szintre emeli a vásárlás élményét. A pláza mobilapplikációja lehetővé teszi, hogy akár már otthon értesüljünk a személyre szabott kedvezményekről, a kikapcsolódási lehetőségekről és az újdonságokról, de hűségpontok gyűjtésére is alkalmas lesz. Az appban elérhető egy szuper kereshető üzletlista is, mely egy gombnyomásra elnavigál minket a keresett üzlethez. Tájékoztatási felületből persze az applikáción kívül sem lesz hiány, az összehangolt dekoratív LED-kijelzők, a táblás jelzések és Pepper, 120 centiméteres magyarul beszélő humanoid ügyfélszolgálatos robot is segítik az eligazodást a pláza területén.

Számos eszköz és lehetőség biztosítja a vásárlóközönség kényelmét és minőségi szórakozását. Az étkező területen például egy padlóba épített digitális játszószőnyeg várja a vásárolni és szórakozni vágyó családokat és gyerekeket. Az USB-töltőkkel felszerelt okos bútorok pedig minden korosztály számára megteremtik a kikapcsolódás lehetőségét.  De 4000 négyzetméternyi színes növénytakaró, díszfüvek, cserjék, és árnyékot adó fák is várják az okospláza látogatóit.

Az épületben szinte minden belső tér érintésmentesen használható lesz. A kialakított légtechnikai rendszer másodpercek alatt pusztítja el a baktériumokat és vírusokat. Számos területen fertőtlenítési pontokat állítottak fel. A mozgólépcsők szalagjait mozgás közben egy beépített készülék folyamatosan fertőtleníti. A bútorok és mosdók pedig antibakteriális felületet kaptak.

Az autóval ékezők teljesen papírmentesen parkolhatnak. Az applikációban történő engedélyezés után a parkolórendszer felismeri a rendszámot. A rendszer úgy van kialakítva, hogy parkoláskor automatikusan az appban kiválasztott üzlethez legközelebbi szintre navigáljon minket. Vásárlás közben mobilunkon követhetjük a parkolás óta eltelt időt, az autónk helyét és az egyéni kedvezményeket. Az 1300 parkolóhelyből mintegy 130 elektromos autók töltésére is alkalmas.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!