Szeptember 7-én érkeznek az új iPhone-ok

Szeptember 7-én érkeznek az új iPhone-ok
Hosszú várakozás után az Apple kiküldte a virtuális meghívókat szokásos szeptemberi eseményére, mely 2019 után végre ismét élőben, a Steve Jobs Theaterben lesz megtartva.

A termékbemutató ezúttal a „Far out”, azaz magyarra fordítva a „Messze innen” címet viseli, mely ugyan az új innovációkon túl sok mindenre nem enged következtetni, akár enyhe jelzés lehet arra is, hogy az új iPhone-ok egyik kamerás újdonsága az asztrofotózás lesz - írja az index.hu. Magában a kiküldött meghívóban egyébként parányi galaxisokat láthatunk, amint perspektívát váltva kirajzolják az Apple logóját.

De mire számíthatunk?

Hiába a rengeteg pozitív visszajelzés, a kompakt méret, a bitang teljesítmény és a kedvező ár – az eladások mégsem érik el az Apple elvárásait.

Érkezik az iPhone-ok új generációja, az iPhone 14 család, mely ezúttal is négy készülékből fog állni, maguk a modellek azonban nem pontosan ugyanazok lesznek, mint az elmúlt két évben. Két év után az Apple felhagy a „mini” iPhone-ok gyártásával. Helyét az alapmodellek tekintetében is egy „Max” változat veszi át, így ennek fényében a következőképp fog alakulni a 2022/2023-as iPhone lineup:

iPhone 14

iPhone 14 Max

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro Max

Az új telefonok mellett az Apple Watchok új generációja is bemutatkozik idén ősszel, melyek tekintetében egyelőre még elég nagy a zűrzavar, de a szivárogtatások szerint három új modellre is számíthatunk. Érkezik a Series 7 utódja, a Series 8, a jóárasított SE utódja, az SE 2, valamint teljesen új modellként mutatkozhat be az Apple Watch Pro, mely egy minden eddiginél strapabíróbb borítással, valamint nagyobb kijelzővel hódítaná el legfőképp az extrém sportolókat.

Új iPad- és Mac-bejelentésre nem kell számítani, ezeket a kaliforniai cég minden bizonnyal az októberi eseményére tartogatja majd – két termékkel azonban nem lehet kitölteni az egyórás műsoridőt. Ennek fényében számíthatunk még egy Apple TV 4K-frissítésre, illetve az is lehet, hogy a hónapok óta pletykált második generációs AirPods Próról is lehull a lepel. Egy biztos, az Index percről percre közvetíti majd az Apple nagy bejelentését, tartson velünk szeptember 7-én, 19 órától!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: iphone