Súlyos hibát javít ez az új Apple frissítés

Súlyos hibát javít ez az új Apple frissítés
Az Apple közzétett egy gyors javítási csomagot, amely orvosol néhány, a rosszindulatú szereplők által aktívan kihasznált biztonsági rést

A Rapid Security Response elnevezésű frissítéseket a szoftverfrissítések közötti hibák orvoslására hozták létre - írja a 24.hu a TechCrunch nyomán.  Ezeket a gyártó szerint gyorsan, általában a rendszer újraindítása nélkül lehet telepíteni. A gyors biztonsági frissítés az iOS 16.4.1, az iPadOS 16.4.1 és a macOS 13.3.1 rendszert futtató ügyfelek számára várt elérhetővé a hét elején.

Ha meg akarunk győződni a frissítés hitelességéről, a frissítés után egy betűvel kell bővülnie a verziószámak: például iOS 16.4.1 (a). Az Apple szoftverének régebbi verzióit futtató felhasználók egyelőre nem kapják meg a gyors biztonsági javítást, azonban a cupertinói cég szerint a javításokat a későbbi szoftverfrissítések már tartalmazni fogják.

Bár az Apple mérnökei gyorsan reagáltak, nem volt hibátlan a frissítés bevezetése: néhány ügyfélnek ugyanis nem települt egyből a frissítés. Továbbá az sem világos, milyen hibákat javít a frissítés. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Apple, frissítés