Sokat ül a gyereked a kijelző előtt? Ez az okoskarkötő segíthet!

Sokat ül a gyereked a kijelző előtt? Ez az okoskarkötő segíthet!
Kifejezetten gyerekek számára készítette el a Fitbit az Ace 3 márkájú okoskarkötőt. Segíthet a gyerekek napi aktivitásának, illetve alvási szokásaiknak követésében.

A kifejezetten gyerekeknek készült Fitbit Ace 3 nem egészen olyan funkciókkal érkezik, mint a felnőtteknek szánt fitneszkarkötők vagy okosórák - írja a hvg.hu. Ennek ellenére roppant hasznos lehet, különösen a mostani időszakban, amikor bezártak az iskolák, és a gyerekeknek nagyon sok időt kell kijelzők előtt tölteniük.

A karkötő mindenekelőtt aktivitásra sarkallja a gyerekeket: napi 60 perc mozgásra, illetve óránként 250 lépés megtételére. Az Ace 3 emellett alváskövetést és lefekvési emlékeztetőket is lehetővé tesz. Az eszköz használatához egy Fitbit családi fiókra van szükség, azaz a szülők is figyelemmel kísérhetik gyermekük tevékenységét, sőt azt is beállíthatják, mi legyen látható a karkötőn. A karkötő kijelzőjének mintája testre szabható, 20 különféle téma közül lehet választani, és Minions témájú szíjak is vásárolhatók majd mellé. A gyártó nyolc napos akkumulátoros üzemidőt ígér egy teljes feltöltés után.

A Fitbit Ace 3 napokon márius 15-én jelenik meg. Az ára 80 dollár (ez nagyjából 25 ezer forintnak felel meg), a Minions témájú szíjakért még további 30 dollárt kérnek.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!