Samsung telefonod van? Akkor te is hallhatsz furcsa problémákat

Samsung telefonod van? Akkor te is hallhatsz furcsa problémákat
Különböző fórumokon panaszkodnak Galaxy telefonokra a felhasználók. Gondjuk van az eszköz hangjával bizonyos alkalmazások használatakor. A Samsung egyelőre nem ismerte el a problémát.

Hangproblémákra panaszkodnak a közösségi médiában és a Samsung Members fórumán Galaxy telefonok tulajdonosai – írja a SamMobile nyomén a hvg.hu. Az érintett eszközök között több csúcs- és középkategóriás telefon is van, például a Galaxy S10, a Galaxy S20, a Galaxy S21, a Galaxy Z Flip3, a Galaxy Z Fold2, a Galaxy Z Fold3 és a Galaxy A52G. Van, aki szerint a probléma a One UI 4 frissítés után jelent meg, mások viszont állítják, már a One UI bevezetése óta tapasztalnak ilyeneket.

Különösen játék vagy a beépített videószerkesztővel történő munka során találkoznak ezekkel a hangproblémákkal, elsősorban az alacsony és közepes hangfrekvenciáknál. Ami érdekes: a zenestreamelő alkalmazásoknál minden rendben van. A vezetékes vagy vezeték nélküli fülhallgatók használatakor sincsenek gondok a hangokkal, sőt azoknál sem, akik alsó-középkategóriás, egy hangszóróval rendelkező telefonokat használnak. Kezdetben úgy gondolták, hogy a Dolby Atmos lehet a ludas, viszont a kikapcsolása nem oldott meg semmit.

Annak ellenére, hogy többen is jelezték a fentieket, a Samsung még nem ismerte el a problémát, és nem adott ki javítást rá. A hivatalos tanács az eszköz alaphelyzetbe állítása, azonban ez nem orvosolja a gondot.

Az alábbi videó jól szemlélteti, hogy milyen problémáról van szó.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Samsung, mobil