Samsung fesztivál: Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

Samsung fesztivál: Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung
A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

Add át a stafétabotot a befutó Galaxy S24 Ultrának!

A Samsung nyári promóciója keretében a felhasználók meglévő készülékük beküldése esetén készülékbeszámítási kedvezménnyel vásárolhatják meg a vállalat Galaxy Z, S, valamint A szériás okostelefonjait.

Korlátozott ideig így akár 80 ezer forint kedvezménnyel juthatnak hozzá a Galaxy S24 Ultra okostelefonhoz, ha úgy döntenek, lecserélik jelenlegi eszközüket. A vállalat idei szenzációjához ráadásként ajándék tokot, valamint három hónapig térítésmentes YouTube Premium előfizetést kapnak, hogy kedvenc tartalmaikat reklámmentesen vagy akár a készülékükre letöltve nézhessék meg.

A viselhető eszközök kedvelői pedig a Galaxy Watch6 és Watch5 szériás okosóra megvásárlásakor óraszíjat választhatnak készülékük mellé.

Nem lőhetsz mellé a Samsung tévés ajánlataival!

2024 nyara bővelkedik az izgalmas sporteseményekben, ezért az exkluzív akciók a Samsung legújabb tévéire is kiterjednek, hogy a felhasználók minél jobb minőségben szurkolhassák végig a szezon mérkőzéseit. Ha új Neo QLED 8K, Neo QLED 4K, OLED, QLED, Lifestyle vagy Crystal UHD tévét választanak, akkor 200 ezer forint feletti vásárlás esetén 10%, 400 ezer forint felett pedig 15% kedvezményben részesülhetnek.

98 colos tévé vásárlása esetén a felhasználók a vállalat TV elégedettségi programjában is részt vehetnek, amellyel lehetőséget kaphatnak arra, hogy az eszköz átvételét követő 50 napban eldöntsék, valóban ez a megfelelő készülék számukra. A Samsung 98 colos TV ajánlata az élethű látvány szerelmeseinek szól. A felhasználók 98 colos tévét vásárlásakor ráadás The Freestyle projektort kaphatnak ajándékba. Régebbi tévéjük beküldése esetén pedig azonnal felhasználható, akár 98 000 forint készülékváltási kedvezményt kaphatnak a tévé árából, vagyis olcsóbban juthatnak hozzá az új készülékhez.

A vállalat egyes gaming, ViewFinity és Smart monitorjai pedig akár 10%, 15% és 20% kedvezménnyel érhetők el a Samsung fesztivál ideje alatt.

A háztartási készülékek sem maradnak ki a körből

A Samsung háztartási készülékeire is kiterjednek a vállalat izgalmas ajánlatai. A Samsung fesztivál lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy a legújabb technológiával ne csak a sportmérkőzések nézését, hanem életminőségük színvonalát is minőségibbé tegyék. A felhasználók két új háztartási készülék megvásárlása esetén 15% árengedményt kaphatnak.

Az ajánlatokról további információ 2024. június 3-tól érhető el a Samsung weboldalán.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!