Samsung Odyssey OLED G9 monitorok – A gaming új korszaka

Samsung Odyssey OLED G9 monitorok – A gaming új korszaka
A Samsung bemutatja a legújabb mesterséges intelligencia alapú felskálázási technológiával érkező OLED G9 gamingmonitort. A tavalyi Odyssey OLED G8 sikerét tovább emelve az Odyssey OLED G9 monitor új korszakot nyit a Samsung OLED gaming világában.

„A tavaly bemutatott Odyssey OLED G8 monitorral a rutinos gamerek is elégedettek voltak – mondta Hoon Chung, a Samsung Vizuális kijelzők üzletágának ügyvezető alelnöke. – A páratlan képminőségű Odyssey OLED G9 bevezetésével egy olyan nagy teljesítményű gamingmonitort kínálunk, amellyel tovább emelhetjük a Samsung OLED gaming színvonalát.”

A 49 colos nagyméretű, 1800R ívelt kijelzőjű Odyssey OLED G9 a vállalat első olyan OLED monitora, amely 32:9 képarányú DQHD minőséget kínál, 5120 x 1440 képkocka felbontással. A felhasználók a nagy és széles képernyőaránynak köszönhetően elmerülhetnek a szuper-szélesvásznú látványvilágban, amelyet csak két, egymás mellé helyezett QHD felbontású képernyő lenne képes megjeleníteni. A rendkívül gyors, 0,03ms (GtG ) válaszidő és a 240Hz-es képfrissítési frekvencia pedig versenyelőnyt biztosíthat a játék során.

A Neo Quantum Processzor Pro kiegészítésnek köszönthetően az Odyssey OLED G9 modell eltér az eddigi Samsung OLED gaming monitoroktól. A maximális fényerő és kontraszt elérésének érdekében processzor a mélytanulási algoritmus segítségével elemzi a képet és automatikusan felskálázza a jelenetet. Így a monitor képes szinte minden apró részletet helyreállítani, hogy az utolsó pixelig ragyogó képminőséget nyújtson.

Az Odyssey OLED G9 monitorokon az AMD FreeSync™ Premium Pro funkció tovább fokozza a zavartalan játékélményt. A Display HDR True Black 400 funkcióval tűpontosan jeleníti meg az apró részleteket és élénk színeket, függetlenül a választott játéktól vagy a lejátszott tartalomtól.

A karcsú kialakítású, elegáns fémkeretbe zárt Odyssey OLED G9 monitor hátoldalába épített CoreSync és CoreSync+ továbbfejlesztett világítástechnológiát alkalmaz a megjelenített színek összehangolása érdekében, még inkább magával ragadóbb képi világban és élethűbb játékélményben részesítve a felhasználókat. Az eszköz beépített sztereó hangszórói kristálytiszta hangzást biztosítanak, kiegészítve a lenyűgöző vizuális élményt.

Páratlan választék a részletgazdag, élethű kijelzőn

A Samsung Gaming Hub funkcióval és okostévé alkalmazásokkal felszerelt Odyssey OLED G9 monitoron egy helyen érhetők el a legkülönbözőbb streaming- és játékszolgáltatások, valamint egyéb szórakozási lehetőségek. A felhasználók kedvükre válogathatnak az OTT-szolgáltatók műsorai közül, már asztali számítógép vagy mobileszköz csatlakoztatása nélkül. A felhasználók korlátlanul fedezhetik fel a játékvilágot a Samsung Gaming Hub felhőalapú játékplatform segítségével, amely letöltés és tárhelyigény nélkül biztosít elérést olyan partnerek kínálatához, mint az Xbox és az NVIDIA GeForce NOW.

A Többképernyős Nézet segít maximalizálni a nagy kijelző nyújtotta előnyöket, lehetővé téve a gamerek számára, hogy a dupla monitor összehangolásának gondjai nélkül folyhasson az egyidejű, két képernyős játék.

Az Odyssey OLED G9 monitor segít megteremteni az ideális játék- és nézői élményt a kényelmi funkciók és szolgáltatások segítségével. A rugalmasan sokoldalú csatlakozási lehetőség zökkenőmentes élményt biztosít a tartalom forrásától függetlenül. A monitorhoz közvetlenül, egyetlen központi USB-elosztón keresztül csatlakoztatható bármely eszköz HDMI 2.1, Micro HDMI 2.1 és Display Port 1.4 kábelekkel, vagy az Auto Source Switch+ funkció használatával. Az állítható magasságú állványnak (HAS) köszönhetően pedig minden gamer megtalálhatja a tartalomfogyasztáshoz ideális pozíciót.

Az Odyssey OLED G9 széria azok számára is megoldást kínál, akik jobban kedvelik a Gaming Hub és egyéb okostévé szolgáltatások nélküli élményt, hiszen a termékcsalád részét képező G93SC monitor Samsung OLED teljesítménye megegyezik a G95SC modellével.

Az Odyssey OLED G9 monitor G95SC modellje 2023 június közepétől 649 900 forintos ajánlott fogyasztói áron megvásárolható Magyarországon. A G93SC modell 2023 őszétől lesz elérhető 599 900 forintos ajánlott fogyasztói áron. A Samsung Odyssey OLED készülékekről, valamint a termékcsaládról további információk a Samsung weboldalán érhetők el.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!