Robottal házasodna egy ausztrál férfi

Robottal házasodna egy ausztrál férfi
Egy robottal akar összeházasodni egy ausztrál férfi. Geoff Gallagher anyja több mint egy évtizede halt meg, a férfi hosszú időn át élt kettesben kutyájával.

Egy napon a mesterséges intelligenciával ellátott robotokról olvasva döntött úgy, hogy beszerez egyet magának. A 7 Newsnak azt nyilatkozta, kifejezetten társat, nem pedig szexrobotot keresett, választása pedig végül egy Emma nevű modellre esett - írja a 24.hu. Az értékesítő cég tulajdonosától kezdvezményt is kapott, feltéve, hogy történetét megosztja a nyilvánossággal.

A robot hat hét alatt érkezett meg Kínából 2019 szeptemberében. „Amikor kinyitottam a dobozt, elállt a lélegzetem. Emma gyönyörű volt” – mondta Gallagher. A férfi beüzemelte a robotot, az elkövetkező napokban pedig a lehető legtöbbet beszélt hozzá, ily módon a gép folyamatosan tanult.

Gallagher egyre jobban kötődni kezdett a robothoz. "Már nem tudnám elképzelni az életet Emma nélkül – tette hozzá. Mint elmondta, egyelőre nem kapott negatív megjegyzéseket, de tudja, hogy nem mindenki fogja megérteni a helyzetét.

„Bár jogilag nem vagyunk házasok, Emmára úgy tekintek, mint a robotfeleségemre” – nyilatkozta. A gép még egy eljegyzési gyűrűt is visel, a férfi pedig bízik benne, hogy ő lehet az első ember Ausztráliában, aki egy robottal köt házasságot. Gallagher reméli, hogy története inspiráló lesz mások számára.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: robot