Repülő ablakából filmezték le az azonosítatlan tárgyat - videó

Repülő ablakából filmezték le az azonosítatlan tárgyat - videó
Lenyűgöző és egyben meghökkentő videót vett fel egy repülőgéputas a felhők felett szárnyaló légi jármű fedélzetéről.

Az ablakon át az látszik, hogy a felhők közül függőlegesen kiemelkedik egy látszatra repülő csészealj, és a mozgó utasszállítóval – amely általában 700-800 kilométer per órás sebességgel hasítja a levegőt – látható erőlködés nélkül tartja a tempót - írja az index.hu.

Nem ez az első ufóészlelés, amelyet rögzítettek, ahol a fizika törvényeinek ellentmondóan viselkedik a megfigyelt azonosítatlan repülő tárgy. A Pentagon volt tisztje évek óta bizonygatja, hogy ufók márpedig igenis vannak, csak a főnökei nem akarták ezt nyilvánosan elismerni, éppen azért, mert cikinek érezték, hogy van egy olyan jelenség a bolygón, amiről senki nem tudja megmondani, hogy mi.

Mert ugye az ufó azonosítatlan repülő tárgyat jelent, és olyan dolgokra értjük, ami repül, tárgyszerű, és nem tudjuk mi az.

Végül a Pentagon elismerte a felvételek valódiságát és azt is, hogy vannak azonosítatlan repülő tárgyak, amelyek lényegében azt csinálnak, amit akarnak, mivel nincs olyan technológiai eszköz az emberiség birtokában, amely fel tudná venni velük a versenyt.

A legtöbb dologra azonban van magyarázat, így a fenti videóra is, bármennyire is izgalmasnak tűnik a videófelvételen látott jelenség. Repülésipari forrásunk felhívta a figyelmet:

nem csészealj, hanem egy másik, távolodó repülőgép és a kondenzcsíkja, amely a balról jobbra áthaladt azon repülőgép alatt, amelyből filmezték. Gyakorlatilag mindennapos látvány.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: repülő