Pinterest magyarul is

Pinterest magyarul is
Az elmúlt év során a Pinterest több mint 20 nyelvre fordította le szolgáltatását, 2014-ben pedig további új nyelveken válik majd elérhetővé a platform.

A hír érdekessége lehet, hogy noha keresgéltem, alig sikerült előcsalogatni a magyar fordítást. Mindezek mellett, eddig szerintem senki sem hiányolta a lokalizált verziót, ugyanis a rendszerben szinte fel sem tünt, hogy bármihez szükség lenne a magyarra fordított szövegekre.

A képgyüjtögető rendszernek ettől valószinűleg nem is lesz több rajongója világszerte, hiszen ha valaki képeket "pinnel" a rendszerben egyáltalán nem kell hozzás semmilyen nyelvismeret.

Matt Crystal, a Pinterest nemzetközi kapcsolatokért felelős vezetője szerint ezzel szemben a Pinterest már eddig is széles felhasználói bázissal rendelkezett Magyarországon. Ezen felhasználók többsége eddig is szívesen gyűjtögetett és tűzött ki képeket Pinterest-falára a legnépszerűbb divat, utazás, művészetek, gasztro és dekoráció témákban. A ma elérhetővé tett lokalizációval viszont már saját anyanyelvükön fedezhetik fel hobbijukat és kedvenc érdeklődési területüket.

Eddig a hír. Ezentúl sem gondolom, hogy át kellene állítanom a beállítható nyelvet, mert teljesen mindegy, hogy egy linket milyen nyelven osztok meg a világgal. Pont ezt szerettem a Pinterestben mindig, hogy a képek magukért beszéltek.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!