PR szolgáltatások a felhőből

PR szolgáltatások a felhőből
Kevesen készítettek még PR ügynökségi szoftvert. A PRexcellence a legmodernebb webes technológiákkal, a szakma valamennyi munkafolyamatát segíti.

A kommunikációs szakma svájcibicskájaként jellemzi magát a felhőszolgáltatás csomagot kínáló társaság. A PRexcellence munkaszervezés, sajtóközlemény kezelés és kiküldés, multimédiás közlemények, sajtóesemény szervező, és sajtómegjelenés riport generátor szolgáltatások és online tárhely egy csomagban.

Érdekes és hasznos szolgáltatásai között találtunk például multimédiás sajtóközlemény kiküldést is, ahol egy kényelmes felületen lehet videókat és képeket csatolni a sajtóközleményekhez. Az ügynökségek által kiküldésre kerülő anyagok egyedi fejléccel, lábléccel is el vannak látva, a tervezők ugyanis úgy gondolták, hogy újságírók szívesebben írnak meg egy látványos anyagot, mint a hagyományos szövegrengeteget. 

Ideje volt egy ilyen megoldásnak itthon is elindulni - néhány hasonló már fut már világszerte -, a hazai PR szakma remélhetőleg a segítségével lényegesen érdekesebb anyagokat küld majd ki ezután.

A szakma mellett akár vállalati kommunikátorok is használhatják akár egyedi kiküldésenként fizetve, vagy havidíjas konstrukcióban. A szolgáltatási díjak 15 ezer forinttól kezdődnek, az eseti mellett enterprise és corporate csomagot is választhatnak a felhasználók.

Egy bizonyos, a külcsínt az új szolgáltatás biztosítja, de a tartalmat továbbra is az ügynökségnek kell előállítani.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!