Olcsó 5G-s iPhone-nal készülhet az Apple

Olcsó 5G-s iPhone-nal készülhet az Apple
A legfrissebb értesülések szerint már 2022 első félévében bemutathatja az Apple az iPhone SE harmadik generációs változatát, ami 5G-képes készülék lesz.

Amikor az Apple 2020-ban bemutatta a vékonyabb pénztárcával rendelkezők számára az iPhone SE második generációs változatát, mindenki azt kezdte el találgatni, hogy vajon mikor érkezhet a mobil következő verziója - írja a hvg.hu. A cupertinói vállalat ugyanis 2016-ban mutatta be az első iPhone SE-t, így joggal merült fel, hogy esetleg ismét négy évet kell majd várni, ezúttal a harmadik generáció érkezésére.

Jelen állás szerint úgy tűnik, azoknak lesz igazuk, akik azt mondták, ennél hamarabb jön ki az Apple az új iPhone SE-vel. A Digitimes beszámolója szerint a készülék érkezésére csupán 2022-ig kell majd várni, az Apple ugyanis a jövő év első felében rántaná le a leplet a telefonról.

Bár azt egyelőre nem tudni, ki súgott a Digitimes-nak a menetrendről, az értesülés egybecseng az ismert Apple-elemző, Ming-Chi Kuo korábbi jóslatával, aki szintén 2022-re várta/várja a mobil érkezését. Szerinte a formatervezésben nem lesz változás, az új iPhone SE viszont már 5G-képes lesz, és a legolcsóbb olyan Apple-mobil lehet, ami megkapja az ehhez szükséges chipet.

A Cult of Mac emlékeztet: korábban arról is lehetett már hallani, hogy a kijelzője 4,7 colos LCD panel lesz. Mindezeket az információkat figyelembe véve egyre konkrétabb képet kaphatunk arról, hogy milyen új iPhone SE várható az Apple-től.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: iphone, 5G