Okosszemüveggel erősít a Huawei

Okosszemüveggel erősít a Huawei
A korábban a mobiltelefonjairól ismert kínai cégnek erősen betettek az amerikai kereskedelmi szankciók, hiszen a Google szolgáltatásai nélkül kell házalnia a telefonjaival.

Nem véletlen tehát, hogy a Huawei olyan dolgokkal is próbálkozik, amikhez nincs szükség az Androidra, ilyen például a Gentle Monster szemüveggyártóval való összekapaszkodása is.

A Huawei okosszemüvege távolról sem annyira okos ugyan, mint mondjuk a Google Glass, de rendelkezik Bluetooth kapcsolattal és jól tudja ötvözni a headsetet a szemüveggel. Szóval, ha nem szeretünk dolgokat a fülünkbe dugdosni és utáljuk az össze-vissza tekergőző kábeleket, akkor a Huawei Gentle Monster II jó megoldás lehet a számunkra.

Az egyetlen hátulütője a terméknek, hogy a hang minősége nem a legjobb, szóval, ha feketeöves audiofilek vagyunk, akkor ne ezzel próbáljunk zenét hallgatni. Ettől eltekintve háttérzaj generálására, illetve a telefonbeszélgetések lepörgetésére tökéletesen megfelelő.

(via Mashable, kép: Huawei)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Lóska Márton

Fiatal voltam és kellett a pénz, ezért relatíve korán beszálltam az internetes újságírásba, ami folyamatosan változott az évek alatt, ahogyan a net is (emlékeztek még a Facebook előtti időkre?!). Most …