Okos karkötő, okos óra, okos gyűrű

Okos karkötő, okos óra, okos gyűrű
A Samsung telefon helyett egy karkötőbe csomagolta az új okos eszközét. Az Indiegogo-n pedig magyarok aratnak meglepő sikert egy okos gyűrűvel.

Az okostelefon láz kellős közepén egy csomó feltaláló kísérletezik olyan okos eszközökkel, amelyek majd a megszokttól eltérő funkcionalitással járulnak hozzá a divat világának forradalmasításához.

Annak idején az IPhone ihlette kreációk kötötték össze a divatot a technológiával, manapság viszont az Android kínál lehetőséget okos eszközök megvalósítására. A Kickstarter és az Indiegogo folyamatosan futtat különböző kampányokat amelyekben megjelennek a legjobb és persze a kevésbé szerencsés megvalósítással rendelkező kütyük.

A Samsung fejlesztőire is hatott az okos eszköz feltalálási kedv és alkottak egy karkötőnek, vagy hatalmas karórának látszó szerkentyűt, amire persze az egész média most odafigyel. Nagy kérdés persze, hogy a felhasználóknak tényleg kellenek-e majd az ilyen készülékek, amelyek telefonnak már nem eléggé praktikusak, viszon rendkívül trendi divatkellékekként izgalmasak.

Eközben az Indiegogo-n meglepően menő okos eszközre gyüjt egy magyar feltaláló csapat. A Ring Clock névre hallgató eszköz tulajdonképpen egy digitális óra, amely egészen futurisztikus formát öltött. A támogatóknak láthatóan tetszik, mert a megcélzott 287 500 dollárból már 170.000 együtt van és még 36 nap hátra van a kampány végéig. Profi videóval, profi eszköz. Le a kalapot a kampány előtt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!