Nemzetközi franchise-ranglistán szerepel a magyar alapítású programozó iskola

Nemzetközi franchise-ranglistán szerepel a magyar alapítású programozó iskola
Illusztris nemzetközi ranglistára került fel a hazai alapítású programozóiskola-franchise, a Logiscool: a magyar házaspár által létrehozott hálózat a Global Franchise magazin toplistáján szerepel. A lista 15 olyan európai hátterű franchise hálózatot mutat be, amelyekbe a lap szerint jelenleg a leginkább megéri befektetni. A mindössze hét éve működő Logiscool már 5 kontinensen és 21 országban rendelkezik összesen 131 iskolával.

A magazin azokat a cégeket gyűjtötte össze, amelyek 2011 előtt még nem működtek franchise rendszerben, de azóta sikeresen kinőtték a hazai piacukat. A lap a magyar programozó iskoláról azt írja, hogy míg az oktatás egyfajta „örökzöld" szektornak tűnik, ez nem zárja ki az innovációt és a fejlődést. A Global Franchise magazin szerint a magyar iskola is ezt a koncepciót erősíti.

Csitári Gyula, az iskolalánc egyik alapítója és ügyvezetője sikerüket azzal magyarázza, hogy verhetetlen kombinációt hoztak létre a már bevált, hosszú távon építkező, élményalapú tantervükből; egy saját fejlesztésű, interaktív oktató, ámde szórakoztató közösségi portálból; valamint a gyerekek igényeihez szabott oktatási platformjukból és módszertanukból. Mindez azt szolgálja, hogy a 7-18 éveseket megtanítsák programozni, illetve olyan más, digitális témákba is szórakoztató módon vonják be őket, mint a robotika, a mesterséges intelligencia vagy a videókészítés.

A Breuer Anita és Csitári Gyula által alapított Logiscool hálózatában mára több mint 110 ezer diák kezdett el programozást tanulni világszerte.

A Global Franchise magazin a nemzetközi franchise piac információs lapja, amely a nemzetközi viszonylatban is sikeres márkákat és szereplőket rangsorolja. A londoni székhelyű magazin franchise-tulajdonosokhoz és befektetőkhöz is szól, de a franchise terület iránt érdeklődőknek is információs forrásként szolgál.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!