Nem élhetünk applikációk nélkül

Nem élhetünk applikációk nélkül
De ténylegesen hányat is használunk? Egy 2013-as felmérés szerint a felhasználók mintegy fele csak a leveleit nézegeti az okostelefonján. Sok mobil alkalmazás csak porosodik a store-ban.

Nem használjuk okosan az okostelefonjainkat, legalábbis ezt állítja egy felmérés, amely a 2013-as felhasználói szokásokat vizsgálta. Az Apigee fejlesztő tevékenysége mellett komoly kutatásokkal erősíti a mobil alkalmazásokról alkotott képünket. Érdekes infografikájukból kiderül, hogy annak ellenére, hogy rengeteget használjuk a mobiltelefonjainkat ezek a használat leginkább csak bizonyos típusú applikációkra korlátozódik.

A felmérést öt országban, - Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Spanyolország - készítették el és a válaszadók 82 százaléka azt mondta, hogy nem tudja elképzelni a napját az alkalmazások nélkül. Sőt a franciák 18 százaléka azt állította, hogy ételt sem tud rendelni azok nélkül.Ugyanakkor az is beigazolódott, hogy bár sokan használnak alkalmazásokat, nem használnak sokfélét. A legnépszerűbbek az email küldő, a Facebook és az ébresztőóra  applikációk.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!