Nem akarod megmutatni a lakásod az online megbeszéléseken? Itt a megoldás!

Nem akarod megmutatni a lakásod az online megbeszéléseken? Itt a megoldás!
Az alábbi, ingyenesen használható weboldalon komolyabb és szórakoztatóbb virtuális háttereket tölthet le a videokonferenciákhoz.

Felértékelődtek manapság a videokonferencia programok (a mögöttes és fölöttébb szomorú eseményeket felesleges részletezni), és valószínű, hogy ezek a szolgáltatások a világjárvány elmúltával is népszerűek maradnak.

Jól jöhet tehát az az ingyenesen használható weboldal (Background Live), ahonnan tetszésünk szerinti háttereket tölthetünk le számos szolgáltatáshoz, például a Microsoft Teamshez, a Skype-hoz, a Google Meethez vagy a Zoomhoz. Választhatunk komolyabb témákat tárgyalásokhoz, vagy könnyedebb háttereket baráti csevegésekhez. Miután nincs szükség bejelentkezési procedúrára a weboldal használatához, akár akkor is gyorsan ki lehet választani a hátteret, ha épp elkezdenénk az online csevegést.

Az oldalra fellépve használhatjuk a keresőmezőt, de akár azonnal választhatunk a felajánlott hátterekből. Még arra is van mód, hogy megadjuk, milyen domináns színeket szeretnénk a hátterünknél. Arra is van mód, hogy különféle, a képszerkesztőknél megszokott eszközökkel testre szabjuk a választott hátteret.

A kép különböző választott felbontásokban letölthető. Ezután a videokonferencia programunkban kell megkeresni a Válasszon virtuális hátteret vagy valami hasonló menüpontot.

(hvg.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: meeting, Zoom