Nagyot tarolt a Samsung a világ egyik legrangosabb dizájnversenyén

Nagyot tarolt a Samsung a világ egyik legrangosabb dizájnversenyén
A Samsung 80 díjat vehetett át a rangos nemzetközi formatervezési versenyen, az iF Design Award 2023-on. A szakmai zsűri többek között a vállalat korszerű klímamegoldást kínáló EHS Mono HT Quiet magas hőmérsékletű, alacsony zajszintű hőszivattyúját is jutalmazta.

Az 1953-ban Die Gute Industrieform e.V. néven alapított iF Design Award szakértői egyediség és hatásfok alapján összesen kilenc kategóriában értékelik a beküldött pályamunkákat: Termék, Csomagolás, Kommunikáció, Koncepció, Belsőépítészet, Építészet, Szolgáltatástervezés, Felhasználói élmény (UX) és Felhasználói felület (UI).

A díj rendkívüli elismerés a Samsung EHS Mono HT Quiet, hatékony és stílusos kialakítású hőszivattyújának, amely magas hőmérsékletű, alacsony zajszintű[1] megoldást kínál az otthoni kényelem érdekében. A hőszivattyú a hagyományos, fosszilis tüzelőanyagokon alapuló lakossági fűtési rendszerek (mint például gáz- vagy olajkazánok) kiváltására is ideális lehet, anélkül, hogy további jelentős beruházásra – például a szigetelés korszerűsítésére – lenne szükség. Azáltal, hogy tartósan képes akár 70 °C hőmérsékletű meleg vizet biztosítani a háztartási fűtéshez, lehetővé teszi a meglévő radiátorok megtartását és további üzemeltetését.

A Samsung EHS Mono HT Quiet a találékony és alaposan átgondolt tervezéséért érdemelte ki az elismerést, miután korábban már elnyerte az ISH 2023 Design Plus Award díját. Ezek a sikerek is alátámasztják, hogy a Samsung elkötelezett az olyan minőségi termékek alkotása mellett, amelyek ötvözik a folyamatosan változó felhasználói igényeket és a forradalmi technológiákat.

„Ez a díj igazi mérföldkő számunkra, hiszen elismeri a jövőformáló klímarendszereinket és az EHS Mono HT Quiet hőszivattyúnk valódi vívmányát, hogy a lakossági fűtés villamosításában és a fosszilis tüzelőanyagoktól való függetlenedésben segítse a felhasználókat” – mondta Manuel Sanchez Sanz, a Samsung Electronics Air Conditioner Europe előértékesítési, üzletfejlesztési és termékmarketing igazgatója.

A Samsung több kategóriában is számos díjat nyert, bizonyítva vezető szerepét a formatervezésben 2023-ban is.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Samsung, verseny