Most már bárki kipróbálhatja a Clubhouset

Most már bárki kipróbálhatja a Clubhouset
Szép lassan kinyílik a Clubhouse: a szolgáltatásba indulásakor csak meghívóval lehetett regisztrálni iOS-es eszközökön, ami aztán idővel elérhetővé vált Androidon, majd az országok sora is bővült.

Hamarosan leomlik az utolsó gát, mivel Paul Davison és Rohan Seth alapítók bejelentették, hogy a meghívós rendszernek vége, minden érdeklődő szabadon regisztrálhat majd a Clubhouse-ra. A bővítés a következő hetekben zajlik le - írja a 24.hu.

A mára több millió felhasználót felmutató Clubhouse nevű közösségi alkalmazásnak kevesebb, mint egy év alatt sikerült népszerűvé válnia, nem is akárhogy. 2021 legfelkapottabb applikációja akkora dobás lehet, mint korábban a TikTok, számos techvezér és híresség van oda érte – írtuk az elmúlt hónapokban. Azóta viszont kicsit csappant a lendület: a Sensor Tower felmérése szerint áprilisban 66 százalékot esett az app letöltőinek száma, a márciusi 2,7 millióról 922 000-re zuhanva.

A tavaly márciusban indult, kimondottan hangalapú közösségimédia-felület leginkább a rádiós műsorok és a konferenciahívások egyvelegeként írható le, mindezt ötvözve az exkluzivitással.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!