Miért szállják meg Budapestet sötét erők a legújabb League of Legends videóban?

Miért szállják meg Budapestet sötét erők a legújabb League of Legends videóban?
Valamire készül a Riot Games, amibe fővárosunkat is bevonják.

Hamarosan indul a League of Legends legújabb játékbeli eseménye, Az őrzők felemelkedése. A Riot Games több játékot is bevon majd a buliba, de valamire a valóságban is készülnek, legalábbis a League of Legends: Hungary legutóbbi videója szerint - írja a gamestar.hu.

Rövid jeleneteket látunk Budapestről (és a Károly híd, valamint egy román vár is helyet kapott a videóban, ennek okát egyelőre jótékony homály fedi), amit szépen, lassan bekebelez A Romlás sötét ködje. A pár másodperces kis ízelítő végén koordinátákat is látunk, amik egyébként Párizst, Barcelonát, és Londont is jelölik a fővárosunk mellett, tehát teljes a káosz és értetlenség.

Egyelőre semmilyen hivatalos infó nincs a videó jelentéséről, de mi arra fogadnánk, hogy az idei LEC szezonnal kapcsolatos. Könnyen lehet, hogy a Riot Games ezekben a városokban tervezi lepörgetni az idei európai döntőket.

Tavaly januárban hatalmas lendülettel belengették, hogy Budapesten rendezik majd meg az LEC tavaszi szezonjának döntőjét, de pár héttel később, a COVID-19 járvány kitörése miatt ezt visszamondták. Könnyen lehet, hogy idén fogják bepótolni az elmaradt bulit, de egyelőre még ez is csak találgatás.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: játék, gamer