Mennyit ér a héten a lottó ötös?

Mennyit ér a héten a lottó ötös?
Szombaton újra többmilliárdos jackpot várja az Ötöslottó szerelmeseit, hiszen 10 hete nem volt telitalálat, így ezen a héten már 2,16 milliárd forint Magyarország legismertebb lottójátékának heti várható főnyereménye. Ezen kívül az Októberi Szerencsenapok akcióban vásárolt szelvényekkel akár plusz 10 millió forint is a miénk lehet. A Duna TV SzerencseSzombat című adásában a játékosok ezúttal a Unique együttes fellépése mellett izgulhatják végig a számsorsolást.

Az év első fele igazán szerencsésnek bizonyult az Ötöslottó játékosok szempontjából, hiszen hárman is főnyereménnyel gazdagodtak, legutóbb májusban örülhetett egy játékos telitalálatos Ötöslottó szelvényének.

Most különösen érdemes az Ötös- és Hatoslottó, illetve a Kenó és a Joker számsorsjátékokat választani, hiszen az Októberi Szerencsenapok különsorsolásos akció keretében összesen több mint 72 millió forint nyeremény várja az október 2-10. között játszókat. Az Ötöslottó esetében naponta 50-szer 10 ezer, illetve 1-szer 1 millió forintot vihetnek el a szerencsések, a napi sorsolás mellett pedig az akció feltételeinek megfelelő játékok automatikusan részt vesznek az október 12-i ráadás sorsoláson is, ahol az Ötös- és a Hatoslottó esetében is 10-10 millió forint a nyeremény.

A megnyerhető jackpot összegén túl a szombati lottóshow vendégei miatt is érdemes követni a sorsolást, hiszen ezúttal a háromtagú elektronikus popzenei formáció, a Unique lesz a SzerencseSzombat fellépője. Az együttes több mint 20 éves múlttal rendelkezik a hazai popzenében, 2011-ben egy valóságshow Mi van a nevedben? című dalával váltak országosan ismertté, majd megkapák Az év felfedezettje címet is. Legismertebb slágerük a 2002-ben megjelent Csillagtenger, amely azóta is koncertjeik elhagyhatatlan eleme. Az együttesen kívül az állatok világnapja alkalmából Dr. Pongrácz Péter etológus az állatok viselkedéséről beszélget az esti műsor vezetőivel.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!