Melyik iPhonet veszik a legjobban?

Melyik iPhonet veszik a legjobban?
Valamit ezúttal elnéztek az Apple-nél, úgy tűnik, hogy a legkisebb aktuális iPhone messze nem hozza az elvárt adatokat. Egy újabb kutatás is negatív eredményt mutat.

A tavaly ősszel bemutatott iPhone 12 családba először került be egy kisebb, 5,4”-es készülék. Az iPhone 12 minit azoknak szánta az Apple, akik inkább egy kisebb telefont szeretnének, viszont ragaszkodnak a csúcskategóriás specifikációkhoz - írja a hvg.hu. Úgy tűnik, ez a kettő így nem működik együtt, és folyamatosan érkeznek a hírek az iPhone 12 mini elutasítottságáról.

Legutóbb a CIRP osztott meg adatokat a legkisebb tavalyi iPhone-ról, amiből az derül ki, hogy az iPhone 12 minit sikerül a leglassabban értékesíteni, még az iPhone XR-t és az iPhone SE-t is jobban veszik. „Az elérhetőség első teljes negyedévében azt látjuk, hogy a fogyasztók a teljes méretű iPhone 12 és 12 Pro modelleket, valamint a régi iPhone 11-et részesítik előnyben, viszont elkerülik az iPhone 12 minit és az SE-t" – magyarázza Josh Lowitz, a CIRP társalapítója.

Véleménye szerint az iPhone 12-es modellek, beleértve az alap iPhne 12-t, a Prót és a Pro Maxet is, mind tisztességes részesedést szereztek, viszonylag egyenlő arányban választják a felhasználók ezeket a modelleket. Még a legdrágább iPhone 12 Pro Maxet is, ezé a modellé az értékesítés 20 százaléka, a tavalyelőtti legdrágább családtag, iPhone 11 Pro Max az eladásoknak csak a 13 százalékát adta. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: iphone