Megváltozik a Spotify

Megváltozik a Spotify
Az idei évben is hozzányúl a Spotify a szolgáltatás kezdőképernyőjéhez, így hamarosan könnyebben rátalálhatunk majd a korábban hallgatott tartalmakra.

Nagyjából egy éve annak, hogy a Spotify hozzányúlt a kezdőképernyő elrendezéséhez - írja a hvg.hu. Ennek köszönhetően nemcsak gyorsabban elérhetővé váltak a tartalmak, de a kedvenc lejátszási listák, valamint a podcastok is jobban szem elé kerültek. Most egy újabb változást jelentett be a cég.

A vállalat szerint finomhangolást végeztek a tavaly bevezetett kezdőképernyőn, amelynek legfőbb célja az, hogy a felhasználó minél könnyebben vissza tudjon térni a korábban hallgatott tartalomhoz.

Ennek érdekében a kezdőképernyő felső részében azokat a tartalmakat helyezi el az algoritmus, amiket legutóbb hallgattunk. Ezek közül is kiemeli azokat a podcast-epizódokat, amelyeket félbehagytunk. Emellett megjelöli a rendszer azokat a podcastokat is, ahová új epizódok kerültek fel.

Emellett megjelenik egy pluszikon is ebben a sávban, amiben az előzményeinket nézhetjük vissza. Egész pontosan azt, hogy az elmúlt három hónapban milyen tartalmakat fogyasztottunk a Spotifyon. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Spotify, Képernyő