Meglepő jelenetet szúrtak ki a Google Térképen

Meglepő jelenetet szúrtak ki a Google Térképen
Élesszemű netező szúrta ki a Google Utcanézetet használva, hogy egy közeli McDonald’s Drive Thru-nál problémásnak tűnő jelenetet mutat a szolgáltatás

A környéket pásztázó Street View sofőr vélhetően megéhezett, és nem tudott ellenállni egy kis hamburgernek, így ő maga is rákerült a felvételre - írja a 24.hu.

A sofőr éppen bankkártyáját nyújtotta át fizetésre az étteremlánc dolgozójának az autójából kinyúlva, de úgy tűnik, hogy a bankkártyája is jól kivehető a felvételek alapján. Erről a @googlemapsfun nevű felhasználó is megosztott egy videót a TikTokon azzal a kísérővel, hogy a Google dolgozó maga szivárogtatja ki az adatait.

A videóklipet már majdnem kétmillióan nézték meg, sokan azért, hogy alaposabban szemügyre vegyék a jelenetet. A kommentelők közül volt, aki azt nem értette, miért nem lett egyszerűen elhomályosítva a bankkártya, más az édesapja autójára figyelt fel a sorban, más pedig arra világított rá, hogy a kártya hátulja látszik, nem az eleje, így a bankkártyán szereplő szám nem is kivehető.

Úgy tűnik egyébként, hogy a Google sofőre pont, hogy előrelátó volt, mivel lefordítva adta át a kártyát, és a CVC kódot is eltakarta a kezével fizetéskor.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Google Térkép