Meglepő eladási számokat hozhat a Motorola két új mobilja

Meglepő eladási számokat hozhat a Motorola két új mobilja
Csobbanj egyet a vízálló Motorola Edge 40 neóval, és éld át az első érintésre szerelmet a Moto g széria legújabb, vegán bőr borítású modelljeivel!

A Motorola bemutatta Edge 40 neo és Moto g54 5G készülékeit, amelyek a magyar vevők új kedvencei lehetnek az utolsó negyedévben.

Az új Motorola Edge 40 neo ultra vékony háza (7.76mm) és lekerekített élei megkönnyítik az okostelefon kézben tartását, és még a zsebünkben sem keltik az ormótlanság érzetét. Ráadásul az IP68 vízálló védelemnek köszönhetően kikapcsolódás közben sem kell azon aggódnunk, hogy a telefonunknak baja esik, ha kosz vagy por kerül rá, illetve, ha víz alá merül. A Motorola hosszútávú együttműködése a Pantone vállalattal teszi lehetővé azt, hogy a Motorola Edge 40 neo három igazán különleges árnyalatban kerüljön forgalomba.

Ez a készülék tartós kapcsolatot szeretne ápolni felhasználójával, ezért nem engedheti meg, hogy ne legyen környezettudatos: 100 %-ban műanyagmentes csomagolása 60%-ban újrahasznosított anyagokból készül, amire csak szójatintával nyomtatnak. Minden készülékhez jár egy védő tok, amely kizárólag növényi alapanyagokból készül, mégis Pantone pontossággal megegyezik színben a készülékkel. A védőburkot gyártó cég garanciát vállal rá, hogy minden lecserélt tokot újrahasznosít, ezzel is támogatva a Motorola törekvéseit egy fenntarthatóbb jövő érdekében.

Az új Edge kapott egy 50MP Ultra Pixel kamerát, amely tizenhatszorosára képes növelni a fókuszálási sebességet félhomályos környezetben, így akkor is éles képeket tudunk csinálni, ha leszállt az este. Ez a kamera 40%-kal nagyobb pixeleket használ, mint az előző generáció, így javul a képminőség és a fotók ugyanolyan élethűek lesznek éjjel, mintha nappal készültek volna. Optikai képstabilizátor segíti a gyors mozgások megörökítését, miközben egy 13MP-es lencsével készülnek a nagylátószögű felvételek.

A 6.55” keret nélküli pOLED kijelző mögött egy masszív 5000mAh akkumulátor bújik meg, amit a 68W-os TurboPower™ töltővel 15 perc alatt tölthetünk 50%-osra. A lekerekített szélű kijelző természetes fényviszonyok között is képes moziélményt nyújtani azáltal, hogy több mint egymilliárd színből állítja össze a képet.

Az Edge 40 neo TV készülékkel és PC kijelzővel is tud integrált rendszert alkotni, így a használója úgy telefonálhat, dolgozhat vagy játszhat, mintha a laptop a telefon kiterjesztése lenne és fordítva.

Az Edge 40 neót Android 13 hajtja, ami a legfrissebb biztonsági és szoftveres frissítésekhez enged hozzáférést, beleértve az új Moto Secure fejlesztéseket, amelyek a telefon védelmét futurisztikus szintre emelik.

Szerelem első érintésre

A Moto g54 5G nemcsak a vegán bőr borítást örökölte meg a nagy testvértől, de azokat az összetéveszthetetlen erényeket is, amiket a készülék szórakoztató eszközként tud felvonultatni.

A filmek egy olyan 6.5"-es FHD+ 120Hz kijelzőn kelnek életre, ami kényelmesen elfér a felhasználó kezében. A moziélményt a Dolby Atmos® hangrendszer teszi teljessé, így az az érzésünk lehet, mintha a film hangjai körbevennének. A 20:9-es képarány kevesebb görgetés mellett mutat több webes tartalmat.

A kamerák ugyanolyan jók, mint az Edge 40 neo esetében, de a g54 16MP-es előlapi kamerája rendelkezik a Face Beauty technológiával, hogy a lefotózott alanyokat mindig a legjobb formájukban örökíthesse meg a felhasználó.

A hátlap bőr borítását impregnálták, így védve vagyunk a kiömlő italoktól és fröccsenő víztől.

 

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!