Megérkezett az új motorola defy

Megérkezett az új motorola defy
A por-, víz- és ütésálló okostelefon 6,5”-es HD+ kijelzőt és 5.000 mAh-s akkumulátort kapott. Hátlapján 48 MP-es főkamera, valamint egy mélységélesség és egy makro kamera található.

A Motorola bejelentette a motorola defy-t, a gyártó új, masszív kialakítású okostelefonját. A készülék a Motorola és a Bullitt Group együttműködésében készült. A motorola defy kompromisszumokat nélkülöző, erőteljes okostelefon, hosszú üzemidővel, így a szabadtéri kalandok során éppúgy megállja a helyét, mint mindennapos használat közben.

A motorola defy megerősíti a Motorola elkötelezettségét az olyan fejlesztések iránt, amik kézzel fogható, valós körülmények közt is hasznos előnyöket biztosítanak a felhasználóknak. Az IP68 szabványnak megfelelő készülék 1,5 méteres mélységig bírja a vizet akár 35 percen keresztül, köszönhetően a készülékház dupla tömítésének. Mindemellett tesztelték 1,8 méteres magasságból való leejtés során, és megfelel a MIL SPEC 810H katonai szabványnak, így ellenáll az extrém hőmérsékletnek, az erős rázkódásnak.

motorola defy megalkotásakor elsődleges szempont volt, hogy átfogó védelmet biztosítson azokkal a károkkal szemben, amik a telefonokat a leggyakrabban érik. Akár az autó tetejéről esik le, akár folyadék cseppen rá vagy éppen tűző napnak van kitéve, a készülékház nagy fokú védelmet biztosít. A készülék masszív kialakítása pedig azt is lehetővé teszi, hogy a motorola defy szappanos vagy tisztítószeres vízben lemosható legyen.

A csúszásmentes hátlapon található a 48 MP-es szenzor f1.8 rekeszértékkel, Quad Pixel technológiával, amivel a nap bármely szakában kiváló képeket lehet készíteni, fényviszonyoktól függetlenül. A fotókat, videókat a 6,5”-es HD+ kijelzőn nézhetjük újra, amit Corning® Gorilla® Glass Victus™ bevonat véd a sérülésektől. A gondtalan használatot az 5.000 mAh-s akkumulátor garantálja, TurboPower™ töltéssel.

motorola defy elérhető fémes zöld és fekete színben, a levehető csuklópánt pedig biztonságosabb használatot tesz lehetővé.

Elérhetőség

A Motorola defy Magyarországon 2021. június 21-től érhető el az Extreme Digital és az eMAG kínálatában. A készülék ajánlott fogyasztói ára 114.990 Ft. Teljes specifikáció megtalálható a www.motorolarugged.comweboldalon.

 

Termékjellemzők:

●      Vízállóság - 1,5 m-ig, 35 percen keresztül. Készülékház dupla tömítéssel.

●      Ellenálló a homokkal, porral, kosszal, párával és sós köddel szemben – IP68 szabvány szerint

●      Katonai szabvány szerint (MIL-SPEC 810H) bírja az extrém hőmérsékletet, erőteljes rázkódást

●      Többszöri ejtésteszt akár 1,8 m-ről acél felületre ejtve. Szerkezetileg megerősített PCB. Jó minőségű csuklópánt.

●      Praktikus használat, tisztítható szappannal és enyhébb tisztítószerrel

●      Erőteljes 5.000 mAh-s beépített akkumulátor, 20W TurboPower ™ töltés, USB Type C.,vízálló csatlakozó, akát kétnapos üzemidő[5]

●      6,5"-es HD+ kijelző 0,7mm vastag Corning® Gorilla® Glass Victus™ bevonattal, vizes kézzel is használható

●      Android™ 10 (frissíthető 11-es verzióra)

●      4 GB RAM, 64 GB ROM, bővíthető tárhely (microSD™)[6]

●      Qualcomm SD662 2 GHz-es, nyolcmagos processzor

●      48 MP-es f/1.8 főkamera + 2MP mélységélesség + 2MP makro kamera, 8 MP-es előlapi kamera

●      LTE Cat 4, VoLTE, VoWiFi

  • [sávok: LATAM: 1/2/3/4/5/7/8/19/28/66 vagy
  • EMEA: 1/2/3/5/7/8/18/19/20/26/28/38/40/41]
  • 3G HSPA+ [sávok: 1/2/4/5/6/8 or 1/2/5/8/19]
  • 2G GSM [sávok: 2/3/5/8]

●      Textúrált kialakítás

●      Programozható gombok, Push to Talk (PTT) mód

●      Bluetooth 5.0, NFC

●      3,5 mm headset jack (vízálló)

●      Dual SIM – Nano SIM + microSD™

●      Android Enterprise támogatás

●      frissítések 2 évig

●      Zero-touch support

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!