Megérkezett az OPPO első összehajtható okostelefonja az európai piacra

Megérkezett az OPPO első összehajtható okostelefonja az európai piacra
Az OPPO hivatalosan is bemutatta első nemzetközi piacokra szánt összecsukható csúcskészülékét, az OPPO Find N2 Flip-et. Az okostelefon kategóriaelső fedőlapi kijelzőt, hosszú élettartamú, gyorsan tölthető akkumulátor és egy sor innovatív élményt kínáló funkciót kínál a felhasználóknak.

Az OPPO vezető okoseszköz márka bemutatta első nemzetközi piacra szánt összecsukható csúcsmodelljét. A számos területen iparágvezető megoldásokat tartalmazó készülékkel az OPPO új fejezetet kíván nyitni az összecsukható típusú okostelefonok kategóriájában.

A kategória legnagyobb fedőlapi kijelzője

A Find N2 Flip 3,26 hüvelykes fedőlapi kijelzője a jelenleg elérhető flip stílusú telefonok közül a legnagyobb. Méretének köszönhetően minden feladat könnyebben elvégezhető rajta, legyen szó akár szelfik készítésről, vagy értesítések ellenőrzéséről. Függőleges tájolásának köszönhetően a kijelző egyszerre akár hat értesítést is megjeleníthet egy nézetben, így a felhasználók a telefon kinyitása nélkül pillanatok alatt válaszolhatnak üzenetekre, válthatnak beállításokat, rögzíthetnek hangjegyzetet, vagy fogadhatnak hívásokat. A hasznos funkciók mellett számos szórakoztató, játékos és interaktív megoldással is testreszabható a kezdőképernyő. A telefon nyitott állapotban 6,8 hüvelykes E6 AMOLED kijelzője moziszerű 21:9-es képarányával és egyenletes, 120 Hz-es adaptív frissítési gyakoriságával tökéletes képet nyújt a felhasználóknak. A fejlett tükröződésgátló fóliának és az akár 1600 nites csúcsfényerőnek köszönhetően a láthatósága minden környezetben kiváló.

Gyakorlatilag gyűrődésmentes belső kijelző

A második generációs Flexion Hinge zsanérok továbbfejlesztett vízcsepp design kialakítással gyakorlatilag gyűrődésmentessé teszik a belső kijelzőt. A Flexion Hinge emellett kompaktabb, mint valaha, így több helyet biztosít a fedőlapi képernyőnek és a nagyobb kapacitású, gyorsabban tölthető akkumulátornak. A telefon rendelkezik TÜV Rheinland tanúsítványával, amely igazolja, hogy normál szobahőmérsékleten több mint 400.000 összehajtást és kihajtást bír ki. Ez annyit tesz, mintha tíz éven keresztül naponta körülbelül 100-szor kinyitnák és becsuknák a telefont.

Világszínvonalú zászlóshajó kamerarendszer

A Find N2 Flip 50 megapixeles főkamerája Sony IMX890 érzékelővel és f/1.8-as objektívvel rendelkezik. Az OPPO által fejlesztett képalkotó NPU, a MariSilicon X rendkívül tiszta 4K-s felvételeket készít gyenge fényviszonyok mellet is, és a legendás Hasselblad fényképezőgépgyártónak köszönhetően a készülék professzionális szintű színeket rögzít. A Find N2 Flip autofókusszal és nagylátószögű objektívjével tökéletes megoldást kínál kiváló minőségű kihangosított videohívásokhoz.

Egész napos akkumulátor üzemidő és villámgyors töltés

A Find N2 Flip nagy teljesítményű 4300 mAh-s áramforrással rendelkezik, amely megbízható, egész napos üzemidőt eredményez. Az OPPO együttműködött a MediaTekkel, hogy létrehozza a zászlóshajó Dimensity 9000+ lapkakészletének Find N2 Flip-re optimalizált, testreszabott változatát. Ennek köszönhetően a készülék egy órányi videohívást, több mint két órányi közösségi média használatot és öt órányi zenei streamelést tesz lehetővé. A Find N2 Flip támogatja a 44 W SUPERVOOC gyorstöltési technológiát, amellyel az akkumulátor szinte üresről mindössze 23 perc alatt 50 százalékra, és kevesebb mint egy óra alatt 100 százalékra tölthető.

Testreszabott ColorOS szolgáltatások a leghosszabb Android operációs rendszer és biztonsági támogatással

A világszínvonalú hardverek mellett az OPPO Find N2 Flip hatalmas előrelépést jelent a flip okostelefonok szoftverélménye terén is. A készülék az OPPO legújabb ColorOS 13-at futtatja, amely kifejezetten az új formátumra van optimalizálva, teljes mértékben kihasználva a nagy méretű fedőlapi képernyő előnyeit. Ez egyben az OPPO első telefonja, amely 4 év ColorOS frissítést és 5 év biztonsági frissítést kínál.

A magyarországi disztribúció kezdetének hivatalos időpontja rövidesen nyilvános lesz.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: OPPO, okostelefon