Megépítették a világ legnagyobb PlayStation 5-ösét

Megépítették a világ legnagyobb PlayStation 5-ösét
Száz munkaóra és mintegy 70 ezer dollár elköltése után elkészült a világ legnagyobb PlayStation 5-öse, ami egyből Guinness-rekord is lett.

Aki szeretne egy PlayStation 5-öst magáénak tudni, annak egy erős középkategóriás, vagy egy gyengébb csúcsmobil árát kell letennie az asztalra. Aki a 150–185 ezer forintnál is többet szeretne költeni a masinára, az berendelheti az orosz Caviar cég által készített egyedi verziót, ami az aranyozásnak köszönhetően nagyjából 264 millió forintba kerülhet - írja a hvg.hu

A ZHC nevű YouTube-csatorna videósa a kettő közötti összeget költötte a saját készülékére: egész pontosan 70 ezer dollárt, ami aktuális árfolyamon nagyjából 20 millió forintnak felel meg. Ebből már sejthető, nem hagyományos szerkezetről van szó.

A videós a világ legnagyobb PlayStation 5-ösét építette meg, ami nagyjából 3 méter magas, és körülbelül 227 kilogrammot nyom. Az eszköz így nagyjából 100-szor nagyobb, mint az eredeti változat, a méreteivel pedig be is került a Guinness-rekordok könyvébe. Bár úgy sejtjük, a kategóriában azért nincs túl nagy tolongás. (A megépítése egyébként 100 munkaórát vitt el.) A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: PlayStaion 5