McDonald’s Kamion nyílt a Nyugati pályaudvarnál

McDonald’s Kamion nyílt a Nyugati pályaudvarnál
Megnyitott a McDonald’s kamionja a Nyugati pályaudvar mellett, hogy kiszolgálja a Sajtburgerre és Big Mac-re vágyókat, amíg a Nyugati téri étterem felújítás miatt zárva tart.

A Nyugati téri McDonald’s 34 évvel ezelőtt, 1990-ben nyílt meg, és a világ egyik legszebb McDonald’s éttermeként tartják számon. A hazai étteremlánc átalakítási programjának egyik utolsó állomásaként újul meg előreláthatóan fél év alatt több mint másfél milliárd forintból. A műemlék épület enteriőrjét különleges belsőépítészeti elemek és természetes alapanyagok használatával építik át. Budapest egyik építészeti szimbólumával, a Nyugati pályaudvarral közös főfalon található épület a vasútállomáshoz hasonlóan historizáló, a neoreneszánsz és a neoromantika jegyeit hordozza. Ezeket a stíluselemeket az étterem mind a mai napig őrzi, és az átalakítás után is megtartja majd. Az éttermi élmény tekintetében azonban nagyon is 21. századi megoldásokkal készül az étteremlánc, ugyanis a „Jövő Élménye” éttermi koncepció által nyújtott digitális vendégélménnyel várja majd a vendégeket. Emellett hűen a helyszín történelmi múltjához, a legapróbb részletekre is kiterjedően valódi, természetes, akár kézműves alapanyagokból készült elemek felhasználásával, exkluzív formában nyitja majd ki újra kapuit várhatóan ősszel.

A felújítás sok arrajárót meglepetésként érhet, a hazai McDonald’s pedig nem szeretné, hogy a mekizni érkező vendégek éhesen maradjanak, vagy bárki rossz élményként emlékezne a zárt ajtókra, ezért a kamionban és az étterem mellett lévő McDonald’s standon egy válogatott kínálattal – kis és nagy szendvicsekkel, kávéval és desszertekkel – várja vendégeit. Többek között kapható a klasszikus McChicken, Big Mac és a Sajtos McRoyal.

A McDonald’s kamionban is ugyanolyan szigorú minőségbiztosítási szabályok érvényesek, és ugyanazt a frissességet és minőséget kapják a vendégek, mint bármely hazai Mekiben. Az ételeket egységes receptúrák alapján, ellenőrzött összetevőkből, és kizárólag a McDonald's szigorú követelményeinek megfelelő beszállítók által megtermelt és feldolgozott alapanyagokból készítik.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!