Mától +100 GB ingyenes mobilnetet ad a Telenor

Mától +100 GB ingyenes mobilnetet ad a Telenor
Extra mobilnetes adatkerettel támogatja az otthoni tanulást és munkavégzést, illetve az online ünneplést a koronavírus második hullámában a Telenor.

A Telenor mobilszolgáltatóként önként csatlakozik a vezetékes szolgáltatók számára előírt kormányzati kezdeményezéshez – áll a vállalat hétfő délután kiadott közleményében. A cég nagyképernyős (számítógépes, tabletes) mobilnetszolgáltatásra előfizető lakossági ügyfelei számára ad 30 napon át felhasználható +100 GB ingyenes adatforgalmat.

A szolgáltató tájékoztatása szerint a szabadon felhasználható adatkeretet a Hipernet Home+, Hipernet Home, Hipernet és MyHipernet Home, Digitális Jólét 2 GB tarifacsaládok tarifáit használó lakossági ügyfelek kérhetik.

Ők a MyTelenor online önkiszolgáló felületen, a MyTelenor alkalmazásban, a 1220-as telefonos ügyfélszolgálaton és a Telenor üzleteiben is aktiválhatják az adatjegyet, december 1-jétől az év utolsó napjáig. A jelenlegi vírushelyzetben az érintkezésmentes, elsősorban az online csatornák használatát javasolja a szolgáltató.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!