Már elérhető a Windows 11, de még korántsem tökéletes

Már elérhető a Windows 11, de még korántsem tökéletes
A Microsoft a tervezettnél korábban tette elérhetővé új operációs rendszerét. Az kezdeti hibákat már jelezték is a felhasználók.

A Windows 11 operációs rendszert már bárki telepítheti, akinek hardvere kompatibilis a szoftverrel. Ahogy 24.hu írja, a telepítés három módon történhet:

  • Windows 11 telepítési segédlettel
  • Windows 11 telepítési adathordozó létrehozásával
  • vagy a Windows 11 lemezképének (ISO) letöltésével.

A Microsoft hivatalos oldalán mindhárom opció elérhető, a vállalat azonban azt javasolja, hogy a Windows 10 frissítését akkor érdemes megkezdeni, ha a Windows Update szolgáltatáson keresztül megérkezik az értesítés, hogy számítógépünk készen áll a frissítésre.

Érdemes lehet megvárni az október 12-i frissítést, mivel a 24.hu szerint a felhasználók már el is kezdték jelenteni az új eperációs rendszer első hibáit. Ezek közé tartozik, hogy a rendszernek kompatibilitási nehézségei vannak az Intel Killer hálózati illesztőprogramokkal. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy lassabban működik az internet, hosszabb válaszidővel dolgoznak a weboldalak. De többen jelezték, hogy a streaming szolgáltatások is csak az alacsonyabb felbontású tartalmakat képesek továbbítani.

Az október 12-i kumulatív frissítés ezeket a hibákat igyekszik kiküszöbölni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!