Már csak néhány nap és Magyarországon is elérhető lesz az iPhone 13

Már csak néhány nap és Magyarországon is elérhető lesz az iPhone 13
A szerencsésebbek akár már hétvégén kezükbe vehetik az Apple legújabb termékeit. Az új almás termékek még a héten a boltok polcaira kerülnek.

Szeptember 14-én mutatta be az Apple a legújabb iPhone modelleket, melyek általában a nagy bemutató esemény után egy héttel érkeznek meg az első körbe bekerülő országok polcaira. Idén Magyarország is bekerült ebbe a bizonyos körbe – írja a 24.hu.

Az új modellek szeptember 24-én kerülnek a hazai boltok és az operátorok kínálatába. Péntektől tehát mindhárom haza szolgáltatónál elérhetőek lesznek a legújabb alma logóval ellátott termékek.

A forgalmazást a Magyar Telekom, a Vodafone és a Telenor Magyarország is megkezdi, eltérések viszont biztosan lesznek. A Vodafone-nál például nincs előrendelési lista, míg a másik két szolgáltatónál már múlt hét pénteken megkezdődött az előrendelés.

Az új készülékekkel kapcsolatban további részletek is körvonalazódnak. Eddig például nem lehetett tudni, hogy az új széria mobiljai mekkora akkumulátor kapacitással bírnak majd. A 24.hu szerint az új telefonok a nagyobb akkumulátornak, az A15 chipnek, illetve az iOS 15 fejlesztéseinek köszönhetően jóval tovább bírják majd töltés nélkül, mint elődjeik. Az iPhone 13 Mini és a 13 Pro másfél órával, az alapmodell és a 13 Pro Max pedig körülbelül két és fél órával bírja majd tovább a korábbi modelleknél.

Bár az Apple milliamperórában egyelőre nem határozta  meg mindezt, Chemtrec-re kikerült egy dokumentum, ami alapján a GSMArena kiszámította, hogy mekkora lehet a készülékek akkumulátora. Az alábbi következtetésekre jutottak:

  • iPhone 13 mini: 2438 mAH
  • iPhone 13: 3240 mAH
  • iPhone 13 Pro: 3125 mAH
  • iPhone 13 Pro Max: 4373 mAH

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!