Magyarországon is bemutatkoztak a POCO legújabb csúcskategóriás okostelefonjai

Magyarországon is bemutatkoztak a POCO legújabb csúcskategóriás okostelefonjai
A Xiaomi Corporation által létrehozott független márka több mint 96 piacon van jelen világszerte.

A POCO, a világ fiatal tech-rajongóinak körében népszerű technológiai márka magyarországi márkaképviselete egy offline sajtóeseményen jelentette be a POCO legújabb készülékeinek - POCO F4 GT, POCO F4, POCO X4 GT – hazai kereskedelmi árait.

A POCO F4 GT – a lehetőségeit maximálisan kihasználva – lenyűgöző teljesítményt nyújt a csúcskategóriás, 4nm-es Snapdragon® 8 Gen 1 processzorral, melyet kifinomult LiquidCool Technology 3.0 technológiával ellátott, 120 Hz-es frissítési frekvenciájú, lapos AMOLED kijelző, mágnesesen felugró kioldógombok, és 120W-os HyperCharge turbótöltő tesz teljessé. A POCO F4 GT nem csak gyors töltési idővel rendelkezik, de az AdaptiveCharge funkciónak köszönhetően az akkumulátor élettartamát is a lehető legnagyobb mértékben képes kitolni. Ez a funkció megakadályozza, hogy az éjszaka folyamán a kritikus 80% és 100% közötti tartományban túltöltődjön az akkumulátor.

A POCO F4 kiemelkedő teljesítményt nyújt, rendkívül kedvező energiafogyasztás mellett. A készülék Snapdragon 870 rendszerprocesszora a termékkínálaton belül az eddigi legnagyobb órajelű elsődleges CPU-maggal rendelkezik. A másik újdonság, a POCO X4 GT egy elérhető árú, kifejezetten mobilos játékra és szórakozásra optimalizált készülék a márka kínálatában a MediaTek Dimensity 8100 rendszerprocesszorával, amely kategóriájának egyik leghatékonyabb, legnagyobb teljesítményű képviselője.

A POCO X4 GT-be a MediaTek Dimensity 8100 rendszerprocesszor került, mely a TSMC 5 nanométeres gyártósorain készül, ezáltal alacsony áramfelvételt, ugyanakkor kiemelkedő teljesítményt kínál minimális hőképződés mellett. A POCO X4 GT-t mindezen túl LPDDR5-ös rendszermemóriával és UFS 3.1-es flash háttértárral látták el, ezáltal a készülék a POCO leggyorsabb RAM-mal és háttértárral felszerelt felsőkategóriás készülékei közé tartozik, különösen kedvező környezetet biztosítva az akadozásmentes mobil játékhoz. A LiquidCool 2.0 technológia révén a rendszerprocesszor minden körülmények közt üzemi hőmérsékleten tartható, ezzel lehetőséget adva a felhasználóknak arra, hogy valóban mindent kisajtoljanak a hardverből.

A POCO F4 GT három színben (Stealth Black, Knight Silver és Cyber Yellow), valamint két tárhelyváltozatban érhető el a hivatalos kiskereskedelmi partnereknél:

 

  • POCO F4 GT 8GB+128GB – 269.990 forintos ajánlott fogyasztói áron
  • POCO F4 GT 12GB+256GB – 309.990 forintos ajánlott fogyasztói áron

 

A POCO F4 Éjfekete és Nebula zöld színekben, valamint két tárhelyváltozatban lesz elérhető a hivatalos kiskereskedelmi partnereknél várhatóan júliustól:

 

  • POCO F4 6GB+128GB – 199.990 forintos ajánlott fogyasztói áron
  • POCO F4 8GB+256GB – 209.990 forintos ajánlott fogyasztói áron

 

A POCO X4 GT ezüst, fekete és kék színben, valamint egy tárhelyváltozatban lesz elérhető a hivatalos kiskereskedelmi partnereknél várhatóan augusztustól:

● POCO X4 GT 8GB+128GB: 169.990 forintos ajánlott fogyasztói áron

Fotó: POCO X4 GT-11

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!