Lezárult a Citromail eladásáról szóló üzlet

Lezárult a Citromail eladásáról szóló üzlet
A Central Médiacsoport és a norvég Fjordmail International AS teljesítette a nemrégiben aláírt szerződésben az értékesítéshez szükséges feltételeket, így a mai napon lezárult a Citromail eladásáról szóló üzlet a két fél között.

Ahogy arról szakmai berkekben már olvasni lehetett az elmúlt napokban, a kiadóvállalat szolgáltatás portfóliójához tartozó ingyenes levelezőrendszer, a Citromail a Fjordmail International AS tulajdonába került. Az eddig főként skandináv gyökerű webmail-rendszereket és híroldalakat üzemeltető norvég cégnek ez az első kelet-európai érdekeltségű üzletszerzése.

A témában Bognár Bálint, a Central digitális üzletágának vezetője így nyilatkozott:

„A Central fejlesztéseinek középpontjában a meglévő márkáink innovációja mellett új termékek bevezetése áll. Szakmai stratégiánk legfontosabb eleme a jövőben is a tartalomfejlesztés, különösen a multimédiás tartalomgyártásba invesztálunk, és ezt többek között a Citromail eladása is lehetővé teszi" – mondta a szakember.

Fontos információ, hogy a teljes technikai átállásig a Central Médiacsoport üzemelteti, illetve értékesíti a Citromailt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!