Leporolták a Flickr-t

Leporolták a Flickr-t
A Yahoo úgy tűnik általános támadásba kezdett, a Tumblr megvásárlása után a másik kimondhatatlan szolgáltatást - a Flickr-t - újította fel.

A Yahoo hosszas gyengélkedése után végre jó híreket is lehet hallani a cég háza tájáról. A Tumblr felvásárlásával nagyjából egyidőben az egykor nagy népszerűségnek őrvendő fénykép megosztó szolgálaltatás, a Flickr is új arculatot kapott.

A Yahoo ezen lépése igen csak időszerű volt, a szolgáltatásra már nagyon komolyan ráfért egy kis frissítés mind arculatilag, mind szolgáltatások tekintetében. A régi design láthatóan még itt-ott előbukkan, de nagy vonalakban is jelentős változásokat hozott az arculatváltás.

A felhasználók jártak a legjobban, mert mintegy 1 terabyte-nyi helyet kaptak képeiknek, az eddigi 100 megabyte / hónap helyett. Megszűnt a  letöltési képméret és az album szám korlátozás.


Maradt az ingyenes account mellett az hirdetéses modell, illetve 50 dollárért azt is kiválthatjuk, nem keldvelük a feleslegesen arcukra kínált reklámokat. A hardcore felhasználók kérhetnek 2 TB helyet is ennek az ára elég borsos, 500 dollárt kell fizetni érte.

A megújult szolgáltatással a felhasználók elképesztő mennyiségű képet tudnak tárolni, a hatalmas tárhely felhasználási lehetőség komoly mennyiségű felhasználó visszatérését eredményezheti.

A Yahoo láthatóan komolyan ki akar mászni a gödörből, legalábbis a napokban erre irányuló lépései arról árulkodnak, hogy képesek lehetnek a az erősen megkopott portfólió elemeit újra életre kelteni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!