“Szerelem” tokent adott el 75 millió forintért

“Szerelem” tokent adott el 75 millió forintért
A virtuális műalkotások és kollekciók NFT tokenesítése terén olyannyira nincs még buborékhangulat, hogy egy lengyel, több mint 600 ezres követőbázisú Insta-influenszer 250 000 dollárért adta el az egyrandis tokenesített “digitális szerelmét”, no meg ami vele (nem) járt. Lám, a kriptóknak hála fejlődik a digitális hostesskedés is.

A 26 éves Marta Rentel még július 13-án bocsátotta árverésre szerelemtokenjét és a legtöbbet ígérőnek – legyen bárki is – ígéri, hogy egyetlen darab igazhű randit kap tőle. Negyedmillió dollárért - írja a Bitcoinbázis.

Rentelnek precízen 654 000 követője van Instán és kihangsúlyozza, hogy a digitális téri személyazonossága más, mint a húsvér. Ezt gyaníthatóan azért kell említeni, mert nehogy az internet népe golddiggert, kriptós hostesst kiáltson rá. “Nincs az interneten semmi fizikai, pusztán része az online személyiségemnek,” magyarázta. Ezzel máris meg lett magyarázva mi ér 250

A Renti honlapja így folytatja: “A nevem Marti Renti. Ez nem az igazi nevem ugyan, annak a digitális verziója egy párhuzamos világból, ahol az internet a színpadom.”

Állítása szerint a “szerelem” token lesz az első azon immateriális javak sorában, amiket értékesíteni kíván. Mellette tervez eredeti képfájlokat és videókat is piacra dobni.

“A digitális szerelem tranzakció alapú, de ugyanígy a házasság egy gazdag és biztos férfival, ugye?” magyarázta egy korábbi interjújában.

És hogy honnan jött az inspiráció? Egy másik NFT-token értékesítésből, amit az olasz Salvatore Garau művész nevéhez köthető, aki 5.5 millió forintért adott túl egy láthatatlan szobron még májusban. De elég csak Beeple több millió dolláros NFT aukciójára gondolni.

“Ha képes leszek sikeresen legenerálni az én Digitális Szerelmemet és megtalálni a páromat, akkor miért ne követhetnék más érzések és érzelmek?” írta a honlapján Renti. Renti hozzáteszi, olyan férfit keres, “aki eléggé őrült ahhoz, hogy vele utazza át a digitális érzelmek végtelen galaxisát.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: token