Kyndryl bevezette az alkalmazás- és iparágfüggetlen üzleti digitalizációs platformot

Kyndryl bevezette az alkalmazás- és iparágfüggetlen üzleti digitalizációs platformot
A Kyndryl Bridge platform biztosítja már meglévő eszközök és meglévő alkalmazások összehangolását, növeli azok hatékonyságát és rendelkezésre állását a digitális átállás érdekében.

A Kyndryl új digitális integrációs platformja, a Kyndry Bridge valós időben kezeli a teljes IT alkalmazás infrastruktúrát és mesterséges intelligenciával ellátott, átfogó, testre szabható kontrollt biztosít a küldetéskritikus műveletek felett.

A Kyndryl Bridge növeli az üzleti szolgáltatások rendelkezésre állását és biztonságát. Csökkenti az üzembehelyezésekhez, hibaelhárításokhoz szükséges időt. A megoldás képes átlagosan havi 74 százalékkal csökkenteni a vállalati szerverekkel kapcsolatos incidensek számát. A Kyndryl Bridge mérsékli az IT működtetésének költségeit. Támogatja az átláthatóságot, és segít a vállalatokat, hogy a szabályozók által előírt különböző követelményeknek, illetve adatszolgáltatási kötelezettségeknek is megfeleljenek.

A Kyndryl Bridge a Kyndryl különböző iparágokban és régiókban szerzett tapasztalatai alapján kialakított sztenderd eljárásrendeket tartalmaz, mérhető és nyomon követhető folyamatokkal, továbbá széles körűen konfigurálható, hogy minél inkább megfeleljen egy adott vállalkozás körülményeinek.

A globális gazdaságban jelenleg prioritás a digitalizáció, továbbá az AI-alapú analitika bevetése az üzleti célok elérése érdekében. Ugyanakkor az üzleti és technológiai komplexitás valamint a hiány az IT szakértőkből sok cégnél lassítja az előrehaladást. A Kyndryl Bridge platformalapú megoldással azonban jelentősen felgyorsítható a vállalatok digitális átalakulása. Ebben a folyamatban a komplexitás kezelése az egyik olyan tényező, amire a digitálisan átalakuló cégének jelenleg a legnagyobb szükségük van. A Kyndryl Bridge azzal segít a komplexitás menedzselésében, hogy integrálja és összekapcsolja az összetett irányítási és folyamateszközöket.

Összefoglalva, a Kyndryl Bridge olyan megoldás, amellyel jobban működtethető a kritikus IT infrastruktúra és segítségével gyorsabban lehet haladni a digitális átalakulás útján.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Kyndryl