Kutyatápért kriptovalutát

Kutyatápért kriptovalutát
Magyar kriptovalutával fizetik vissza, ha valaki adománytermékekkel segíti az ország állatmenhelyeit. A segítők anyagi ráfordításait száz százalékban megtérítő akció ötlete a Hungarian Vizsla Inu csapatától származik. Az utófinanszírozott támogatás akár 100 000 forint értékű visszatérítést ad a jólelkű állatbarátoknak.

Egyedi akciót indított a Hungarian Vizsla Inu nevű magyar kriptovaluta. Olyan magyarok pályázatait várják, akik fizikális adományokkal támogatnak valamilyen hazai állatmenhelyet. Ezek lehetnek állateledelek, eszközök, játékok, vagy bármi, amire egy ilyen szervezetnek éppen szüksége lehet. A segítők anyagi ráfordításait személyenként maximum 100 000 Ft értékben maximálisan megtérítik, amennyiben beadnak egy egyszerű utófinanszírozási pályamunkát a weboldalukon. A visszatérítés digitális HVI fizetőeszközzel történik, a kriptovaluta így a jólelkű állatbarátok kripto tárcáiban landol.

„A segítőknek most csak az ötletet és az időt kell beletenniük az akciókba, az átadott termékeket mi fizetjük. Szeretnénk, ha az akció hatására látványosan megnőne a hazai állatmenhelyek támogatottsága. Ehhez minden adott: kezdetnek 100.000 forint keretösszeggel adunk visszatérítéseket” - mondta a Hungarian Vizsla Inu egyik alapítója, Sándor Fábián.

A kriptoszakértő hozzátette: a jótékony segítők így nem mellékesen akár plusz bevételre is szert tehetnek, a HVI árfolyama ugyanis folyamatos növekedésben van. A tíz trilliárd tokennel, azaz pénzegységgel rendelkező digitális pénz kezdettől fogva jó befektetésnek bizonyult, az árfolyama 2 hónap alatt 1.000.000% -bizony- jól olvasták egymillió százalékkal növekedett. A négy magyar fiatalember által létrehozott kriptopénzben júliusban 15.000 holder, azaz befektető látott fantáziát.

„Hétvégén hivatalos saját jótékonyság eseményt is magunk mögött tudhatunk, ahol 5 tonna tápot sikerült adományoznunk egy ceglédi állatmenhely javára. Az ott lévő több, mint 250 kutya ezzel 3 hónapig jól lakhat és jelentős lépés a Vizsla Inu Token számára is” – fűzte hozzá Fábián.

„Világméretű tőzsdére készül a Vizsla, így hamarosan 3 millió felhasználónak lesz lehetősége kereskedni a tokennel és úgy gondolom, hogy a vonat még csak most indult el, így mindenképpen érdemes felszállni. A célunk az, hogy év végére elérjük az 100 ezer holdert” – tette hozzá Sándor Fábián, megjegyezve azt is: ha dinamikusan nő Hungarian Vizsla Inu értéke, az a magyar kutyás társadalomnak is jó hír. A tokenek 10 százalékát ugyanis elkülönítik azért, hogy abból később állatmenhelyeknek tudjanak segíteni. Amennyiben a magyar digitális pénz értéke/marketcap-ja eléri az 500 millió dollárt az azt jelenti, hogy a magyarországi ebek sorsának a javítására 1 milliárd forint keretösszeg jut. Ekkora mértékű adományra korábban még soha nem volt példa.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!