Könyv készül Elon Muskról

Könyv készül Elon Muskról
Az elmúlt időszakban több napot is együtt töltött Elon Muskkal Walter Isaacson, hogy a munkahelyén tudja megfigyelni őt.

Hamarosan könyv születhet Elon Muskról, amit nem más jegyezhet majd, mint Walter Isaacson. Ő volt az, aki többek között Steve Jobsról írt életrajzi könyvet. A hírt maga Elon Musk jelentette be a Twitteren - írja a hvg.hu.

Ezek szerint a könyv róla, a SpaceX-ről és a Tesláról szól majd, a készítéshez pedig már javában zajlik az anyaggyűjtés. Musk ugyanis a Twitteren azt is leírta, hogy Isaacson néhány napon át munka közben figyelte őt.

Muskról egyébként az elmúlt években több könyv is készült már, ezek közül a legismertebbet Ashlee Vance adta ki még 2015-ben Elon Musk: Tesla, SpaceX és a fantasztikus jövő feltalálása címmel. A könyv elkészültéhez ő is hozzájárult – több interjút is adott a szerzőnek –, a kritikusok pedig kifejezetten jól fogadták.

A hónap elején azonban egy másik könyv is megjelent róla az Egyesült Államokban, amelynek szerzője, Tim Higgins Musk másik oldalát mutatja meg. Szerinte ő olyan ember, aki gondolkodás nélkül képes kirúgni bárkit függetlenül attól, hogy megérdemelte-e – írja a The Verge. Emellett egy meglehetősen vad történetet is leír, amely szerint amikor az Apple a Tesla felvásárlásán gondolkodott, Musk azt követelte, hogy ő legyen az Apple vezére. A sztorit ő és Tim Cook is cáfolták.

Musk emellett azt sem zárta ki, hogy a jövőben ő maga is írjon egy önéletrajzot.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!