Két új MateBook-ot hoz Magyarországra a Huawei

Két új MateBook-ot hoz Magyarországra a Huawei
Két új notebookkal frissítette magyarországi kínálatát a Huawei. A MateBook X Pro és a MateBook D14 modelleket egyaránt a legújabb generációs Intel® Core™ processzorok hajtják. Mindkét eszköz megkapta a Huawei Seamless AI (Élet a gördülékeny AI megoldásokkal) keretében továbbfejlesztett Huawei Share és a Multi-screen Collaboration technológiát, így vezeték nélkül, közvetlenül a notebook képernyőjén, zökkenőmentesen szerkeszthetjük a telefonon tárolt fájlokat és kezelhetjük mobiltelefonunkat a számítógépről. A funkciónak köszönhetően az okostelefonok hozzáférhetnek a notebook mikrofonjához és kamerájához, így hang- és videohívásokat indíthatunk, vagy fogadhatunk, a telefon felvétele nélkül. Emellett két ventilátoros hűtéssel, WiFi 6-tal, valamint a SuperCharge technológiával is felszerelték a notebookokat. A MateBook X Pro és D14 május 10-től elérhető a Huawei kereskedelmi partnereinél bruttó 649.990 Ft-os, valamint bruttó 314.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

3K felbontás, új generációs teljesítmény

A Huawei MateBook X Pro káprázatos FullView kijelzője 3K felbontású, a 3:2-es képarány pedig még több tartalmat jelenít meg munka vagy szórakozás közben. A multitouch technológiát támogató érintőképernyő akár három ujjal is vezérelhető, mint egy mobiltelefon. A Huawei Free Touch érintőpad pedig haptikus rezgéssel reagál az érintésre.

A 11. generációs Intel® Core™ processzor 16 GB-os LPDDR4x memóriával egyenletesebb teljesítményt nyújt munka, böngészés és szórakozás alatt. A hűtésről a Huawei Shark Fin kettős ventilátoros kialakítása és a léghűtéses, ultravékony VC-technológia gondoskodik. A beépített Wi-Fi 6 csaknem háromszor gyorsabb elődjénél, így stabil kapcsolatot és a hatékony átvitelt nyújt még a zsúfolt helyeken is.

Pehelykönnyű, ultra vékony

A Huawei MateBook X Pro ultra vékony fém háza egy darabból készült, felületét nagy pontossággal csiszolták. A mindössze 14,6 mm „vastag” és 1,33 kg súlyú gép vékony kialakítása ellenére tele van energiával. Beépített 56 Wh-s akkumulátorával és a Huawei intelligens energiagazdálkodási rendszerével a hosszú üzemidő mellett kikapcsolt állapotban támogatja a fordított töltést. A 65 W-os USB-C töltő nemcsak a MateBook gyorstöltését segíti, de a Huawei okostelefonjai és táblagépei is gyorsan feltölthetők vele. Két USB-C portja adatátvitelre, töltésre és külső eszközök csatlakoztatására is egyaránt használható.

A MateBook X Pro fejlett audio-algoritmusai magával ragadó térhangzást nyújtanak. A továbbfejlesztett mikrofonok és az AEC algoritmus segít a hang távoli és pontos észlelésében, tisztábbá és hatékonyabbá teszi a kommunikációt, így nagy háttérzaj mellett is tisztább a hang.

Élet a gördülékeny AI megoldásokkal

A Huawei Share végleg lebontja az eszközök közötti kommunikáció gátját a Huawei úgynevezett „Seamless AI Life” (Élet a Gördülékeny AI Megoldásokkal) technológiájával. A továbbfejlesztett Multi-screen Collaboration módnak köszönhetően közvetlenül a notebook képernyőjén, zökkenőmentesen szerkeszthetjük a telefonon tárolt fájlokat. A technológia lehetővé teszi, hogy az okostelefonok hozzáférjenek a notebook mikrofonjához és kamerájához, így hang- és videohívásokat indíthatunk, vagy fogadhatunk, a telefon felvétele nélkül.

A Huawei Share a touchpad alatt kapott helyet, még egyszerűbbé téve az okostelefon, vagy a tablet összekapcsolását, akár egyetlen érintéssel. A bekapcsoló gomb alá épített ujjlenyomat-olvasó és a Huawei gépeken megszokott süllyesztett webkamera egyaránt a felhasználó biztonságát védi.

MateBook D14

A 10. generációs Intel® Core™ processzorral érkező Huawei MateBook D14 – akárcsak nagy testvére – szintén megkapta az Intel® Iris® Xe Graphics technológiát, így sokféle bonyolult képfeldolgozási feladatot könnyedén kezel. A több képernyős együttműködés, az ujjlenyomat olvasóval ellátott bekapcsoló gomb, a Wi-Fi 6, valamint a Huawei SuperCharge és a fordított töltési képesség, továbbá a nagy kapacitású akkumulátor nélkülözhetetlen társ lehet az online tanulástól és az otthoni munkavégzéstől kezdve mindenféle multimédiás szórakozásig. Az olyan innovatív technológiák, mint az ujjlenyomat-bekapcsoló gomb és a süllyesztett kamera, szintén helyet kaptak a Huawei MateBook D14-ben.

A 14 hüvelykes 1080p Full HD IPS tükröződésmentes FullWiev képernyője 16:9-es képarány mellett a TÜV Rheinland Low Blue Light és Flicker Free tanúsítvánnyal is rendelkezik, és 180 fokban kihajtható kijelzője megkönnyíti a közös munkát. A mindössze 1,38 kg súlyú és a legvastagabb pontján is csak 15,9 mm-es MateBook D14 könnyen hordozható. Az akár 16 GB DDR4 memória és a nagy sebességű NVMe PCle SSD hűtéséről Huawei Shark Fin kettős ventilátoros kialakítása gondoskodik. A Wi-Fi 6 pedig nagy sebességű és stabil internetkapcsolatot biztosít.

Árak és elérhetőségek:

A Huawei MateBook X Pro galaktikus szürke színben május elejétől elérhető a Huawei valamennyi kereskedelmi partnerénél bruttó 649.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A Notebook.hu üzleteiben május 10-től, a MediaMarkt, az Extreme Digital, valamint az eMAG, üzleteiben ugyanakkor a május 10-i héttől kezdődően május 23-ig megvásárolt modellek mellé ajándék Huawei Display 23.8” is jár a vásárlóknak 63.990 Ft értékben.

A Huawei MateBook D14 klasszikus és visszafogott galaktikus szürke színben szintén május elejétől elérhető a Huawei valamennyi kereskedelmi partnerénél bruttó 314 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A Notebook.hu üzleteiben május 10-től, a MediaMarkt, az Extreme Digital, valamint az eMAG, üzleteiben ugyanakkor a május 10-i héttől kezdődően május 23-ig megvásárolt modellek mellé ajándék Huawei WS5200 AC1200 Wifi router is jár a vásárlóknak 14.990 Ft értékben.

További információk a termékről az alábbi linken érhető el:

MateBook X Pro hivatalos termékoldal:

MateBook D14 hivatalos termékoldal:

 

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Huawei