Két Huawei okosóra a mobilipar egyik legrangosabb díjának döntősei közöt

Két Huawei okosóra a mobilipar egyik legrangosabb díjának döntősei közöt
Az EKG funkcióval rendelkező HUAWEI WATCH GT 3 Pro, valamint az EKG- és vérnyomásmérésre alkalmas HUAWEI WATCH D is bekerült a mobilipar egyik legrangosabb elismerése, a Global Mobile Awards-ot (GLOMO Awards) döntősei közé. A díjakkal azokat az innovatív mobilkommunikációs megoldásokat ismerik el, amelyek valódi hatást gyakoroltak a társadalomra. A győzteseket az idei Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress – MWC 2023) hirdetik ki.

Február végén ismét megrendezik Barcelonában a Mobil Világkongresszust, ahol évről évre az IKT-ágazat legújabb technológiai fejlesztéseit mutatják be. A rendezvény keretében adják át az iparág egyik legrangosabb elismerését, a GLOMO Awards-ot. A díjjal azokat az élvonalbeli mobilkommunikációs innovációkat és kezdeményezéseket ismerik el, amelyek valódi hatást gyakoroltak a társadalomra. A GLOMO díjak odaítélését szigorú, átlátható kiválasztási folyamat előzi meg, amelynek során nemzetközileg elismert elemzőkből, médiából és szakértőkből álló zsűri választja ki a győzteseket.

A világkiállítás szervezője, a mobilszolgáltatókat tömörítő és azok érdekeit képviselő egyesület, a GSM Association (GSMA) az elmúlt hetekben tette közzé az MWC 2023 GLOMO Awards jelöltjeinek listáját. Az idén 27. alkalommal megrendezett díjátadó döntősei között két Huawei okosóra is helyet kapott. A tavaly debütáló, EKG funkcióval rendelkező HUAWEI WATCH GT 3 Pro bekerült a „Legjobb csatlakoztatott felhasználói eszköz” kategória döntősei közé, amely a mindennapokban használatos, hatékony, új intelligens megoldásokat felmutató elektronikai termékeket ismeri el. A WATCH GT 3 Pro nem első alkalommal kaphat rangos elismerést, hiszen tavaly ősszel elnyerte a több mint hatvan nemzetközi fogyasztói elektronikai szaklap és weboldal szakíróit tömörítő szövetség, az EISA „2022-2023 legjobb okosórája” díját is.

Szintén a döntősök közé jutott a Huawei másik innovatív terméke, a vérnyomásmérést is lehetővé tévő HUAWEI WATCH D okosóra, amely a „Legjobb mobil innováció a csatlakoztatott egészség és jólét területén” kategóriában kapott jelölést.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Huawei, okosóra