Keltsd életre Aquaman erejét a SmartThingsszel!

Keltsd életre Aquaman erejét a SmartThingsszel!
Az idén decemberben érkező Aquaman és az Elveszett Királyság az év egyik legnagyobb filmeseménye – megjelenése előtt a Samsung partnerséget kötött a mozifilm forgalmazójával, a Warner Bros. Picturesszel. Az ünnepi, különleges együttműködés világszerte a kiskereskedelemben indul, Európában pedig egy digitális aktivitással párosul, ez a Samsung felületén elérhető Aquaman SmartThings Királyság. A kampány a Samsung többcsatornás ökoszisztémáján keresztül valósul meg.

„Lenyűgöző együtt dolgozni a Warner Bros.-szal az Aquaman és az Elveszett Királyság kapcsán, hisz ez a forgalmazó egyik legnagyobb szabású képregényszériája. A SmartThingsben rejlő lehetőségek és Aquaman szuperképességei együtt felejthetetlen élményt nyújthatnak majd a felhasználóknak. A letisztult, 8K felbontású exkluzív előzetessel a nézők rendhagyó módon fedezhetik fel az Elveszett Királyságot” – mondta Benjamin Braun, a Samsung európai központjának marketingigazgatója.

A december 21-i hazai mozipremiert nagy várakozás előzi meg, az eseményre a nézők a film hivatalos mozielőzetesével hangolódhatnak, amelyet lenyűgöző 8K minőségben kizárólag Samsung televíziókon, kiskereskedelmi üzletekben élvezhetnek majd. A Samsung és a Warner Bros. Pictures közötti szélesebb körű, 8K tartalmakat érintő együttműködésnek köszönhetően ez a bemutató egy jelentőségteljes előrelépés az ilyen minőségű tartalmak terén. A partnerség révén a nézők megtapasztalhatják a Samsung Neo QLED 8K képességeit, és még a megjelenés előtt belepillanthatnak a moziminőségű filmélménybe.

A Samsung felületein Európa-szerte elérhető az Aquaman SmartThings Királyság, ahol az oldal látogatói Aquaman birodalmán keresztül egy új világot fedezhetnek fel. A tematikus oldalon megismerhetik a SmartThings Find funkció egyedülálló funkcióit, amelyekkel könnyedén meglelhetik Galaxy Z Flip5 telefonjukat vagy más értékes tárgyaikat. Felfedezhetik a SmartThings Energy alkalmazás működését, amellyel nyomon követhetik energiafelhasználásukat és megtudhatják, hogyan ellenőrizhetik házikedvencüket akár a Jet Bot MI+ robotporszívó Jet Live funkciójával.

Az Aquaman SmartThings Királyságon keresztül a rajongók már a filmbemutató előtt a samsung.com weboldalon és a közösségi médiában belepillanthatnak az Elveszett Királyságba.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!