Kedvenc dátumainkkal nyerhetünk a vadonatúj Napi Mázlin

Kedvenc dátumainkkal nyerhetünk a vadonatúj Napi Mázlin
Közel húsz év után jelentkezett új, hazai fejlesztésű játékkal a Szerencsejáték Zrt., aminek március 4-én jelentették be az érkezését. Minden adott hozzá, hogy a közönség hamar szívébe zárja a “Napi mázlit”: a nekünk legkedvesebb dátumokat játszhatjuk meg rajta, ráadásul minden nap dupla eséllyel indulunk a nyereményért.

Legyen szó születésnapról, diplomaosztóról vagy házasságkötésről, mindenki életében van néhány kedves dátum. Ezeket a számokat előszeretettel idézzük fel, sőt mi több: még a kevésbé babonásak is gyakran hisznek benne, hogy szerencsét hozhatnak a számukra.

“Azokat a dátumokat tudjuk igazán megjegyezni, amikhez érzelmileg is kötődünk. A dátumok fontosak egy közösség életében, hiszen erősítik az összetartozás élményét” - mondta el a Szerencsejáték Zrt. sajtótájékoztatóján Bíró Bence Péter pszichológus. Erre az élményre alapoz a “Napi mázli” is, ami hamar igazi közönségkedvenccé válhat.

Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta, egyre többeknek fontos a gyors játékélmény, és hogy minél gyakrabban találkozzanak akár kisebb összegű nyereményekkel is. Ezt figyelembe véve alkották meg az új játékot, ami bukmékeri típusú, tehát a nyeremény értéke nem függ a nyertesek számától. Már egy találattal is nyerhetünk, hárommal pedig akár 100 millió forint ütheti a markunkat.

“Ez a játék naponta elérhető, nagyon egyszerű és magas nyereményszorzók mellett kínál gyors játékélményt. Könnyű megérteni és megszeretni” - hangsúlyozta az elnök-vezérigazgatóasszony.

Kevés találat mellett is komoly nyeremények

A Napi Mázli minden nap este 23 óráig adható le a lottózókban és online egyaránt. Ezután kerül sor az úgynevezett ikersorsolásra, aminek során két nyertes számsort is kihúznak - így a játékosok minden nap dupla eséllyel indulnak a nyereményekért, tehát ugyanazzal a szelvénnyel kétszer is tudnak nyerni.

Dr. Uszkay-Boiskó Sándor, a Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója hozzátette: a Napi Mázli logójában található Z betű akár a Z-generációra is utalhat, tehát a fiatalabbakat is szeretnék megszólítani az új játékkal.

“A Napi Mázli vállalatunk első tematikus napi játéka. Történelmi pillanat ez, hiszen közel 20 éve nem történt hazai, saját játékfejlesztés a társaság életében. Azoknak hoztuk létre, akik szeretnék a kedvenc dátumaikat megjátszani, akik nem akarnak több napot várni a sorsolásra, és akik szeretnének dupla eséllyel indulni a nyereményért.”

Dr. Uszkay-Boiskó hozzátette, a játékosoknak egy évet, napot-hónapot és egy szimbólumot kell megjátszaniuk, utóbbit húsz lehetőség közül választhatják ki. Tétet egyszerestől egészen ötszörös értékig tehetnek. Már egy találat is 8 ezer, kettő pedig akár 400 ezer forint összegű nyereménnyel is kecsegtet.

“A kutatások alapján a játékosok döntő többsége, de még a szerencsejátékkal nem játszók 65 százaléka is szeretné kipróbálni a Napi Mázlit. Ez is igazolja, hogy az emberek többségének van kedvenc dátuma, amivel mostantól minden nap nyerhetnek, sőt akár naponta kétszer is” - zárta.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Rónyai Júlia

Londonban végeztem nemzetközi kapcsolatok, illetve nemzetközi újságírás szakon. Szabadúszó újságíró, kreatív szövegíró és podcast műsorvezető vagyok, többek közt a Digital Hungary, a HVG és a …