Jön ″az új Windows″

Jön ″az új Windows″
Meg nem erősített hírek szerint a Microsoft több fontos eseményt is tarthat tavasszal. Az egyik főszereplője a nagy átalakításon átesett Windows 10 lehet.

Nem lehet már sok hátra, hogy végre közönség is megismerje a Sun Valley nevű munka gyümölcsét, amely mögött az utóbbi hetek híre szerint a Windows 10 nagy grafikai átalakítása áll. A Windows Latest már azt is tudni véli, hogy a Microsoft valamikor tavasszal – előreláthatólag április/május környékén – mutathatja be az új felületet, közvetlenül egy videojátékosokat célzó márciusi rendezvény után.

A portál arról is ír, hogy a redmondiaknál “the new Windows”, azaz az “új Windows” címszavakkal hivatkoznak egy bemutatásra váró projektre, de az nem világos, hogy ez alatt a Sun Valleyt vagy a kétképernyős eszközökhöz kitalált 10X-et értik. Ez utóbbi szintén nem jelent még meg, és a Microsoft azt sem árulta el, pontosan mikortól válik letölthetővé. (Korábbi nyilatkoztatok alapján a szoftveróriás idén tavaszi debütálással számolt, azt ugyanakkor nem tudni, hogy a programozóknak végül sikerült-e tartaniuk a fejlesztési ütemtervet.)

Bárhogy is legyen, a Windows Latest szerint a Microsoft nem blogbejegyzéses bejelentéssel kalkulál: a hírek szerint egy nagyszabású online eseményt szerveznek, amely máris izgalmassá teszi a várakozást. Ebből ugyanis azt lehet leszűrni, hogy a Microsoftnak bőséges mondani- és mutogatni valója van, ezt pedig nem képernyőképekkel és szövegekkel szeretnék a világ tudtára adni.

(hvg.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Microsoft, windows