Izmos csúcsmobilokkal készül a Vivo

Izmos csúcsmobilokkal készül a Vivo
Egy frissen napvilágra került szivárgás leleplezte a Vivo fejlesztés alatt álló csúcskategóriás okostelefonjait, amelyek az X80 Pro és az X80 Pro+ nevet fogják kapni. A készülékek lehetséges jellemzői elégedettséggel tölthetik el a prémium mobilok iránt rajongókat, azokat, akik hatalmas méretű, nagy képfrissítésű képernyőt, szélsebes gyorstöltést és menő kamerákat várnak el egy zászlóshajótól.

Mindkét okostelefon 6,78 colos AMOLED képernyővel lesz felszerelve, amelyek 10 bites színmegjelenítésre képesek, a Pro+ modell esetében ráadásul egy QHD+ felbontású LTPO 2 panelre lehet számítani. A sima Pro variánsnál be kell érni a Full HD+ felbontással. A kijelzők 120 Hz-es képfrissítéssel bírnak majd, de az LTPO 2 panel több köztes opciót is biztosít a felhasználó számára.

A Vivo X80 Pro+ belsejében Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, az X80 Pro lelke pedig egy MediaTek Dimensity 9000 chipset lesz. Utóbbi lehetett az a készülék, ami a benchmark tesztekben letarolta a legtöbb ellenfelét, még az új Qualcomm csúcslapkát is maga mögé utasítva. A tesztelt modell 12 GB RAM-mal és 512 GB háttértárral volt felszerelve. Habár a mostani cikkben nem igazán kap szerepet, említést érdemel, hogy a Vivo X80, vagyis az alapmodell egy MediaTek Dimensity 8000 chippel érkezik majd, amelyről szintén mostanában kezdtek el szállingózni az értesülések. Forrás: napidroid.hu.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!