Itt regisztráció nélkül, korlátlanul küldhetsz fájlokat

Itt regisztráció nélkül, korlátlanul küldhetsz fájlokat
Az alábbiakban egy ingyenes, korlátlan fájlmegosztó szolgáltatást mutatunk be, amelynek még üzleti vonatkozásai is vannak.

Ingyenesen használható, és regisztrálni sem kell az ySendit fájlmegosztó szolgáltatásra, amely igazán egyszerűen kezelhető webes felületet kínál.

Ha feltöltünk egy fájlt, mérettől függetlenül egyszerűen egy linket kapunk hozzá, amit majd elküldhetünk a címzettnek, de az azonnali e-mail-üzenetre is van lehetőség.

A fájlméret bármekkora lehet, de azért arra érdemes figyelni, hogy a nagyméretű fájlokhoz való link generálása eltart egy ideig.

Üzleti használat során hozzáadhatunk a megosztott fájlhoz akár egy márkanevet vagy a vállalat logóját, esetleg egy rövid leírást. Arra azonban figyelni kell, hogy a feltöltött fájl csak korlátozott ideig marad meg az oldalon. Alternatív megoldásként azonban beállítható a megosztott fájl lejárati ideje, és például megadható, hogy letöltés után törlődjön-e az állomány.

A szolgáltatás érdekessége, hogy a megosztandó fájlt egy másik eszközről is közvetlenül át lehet küldeni a webes felhasználói felületre, hála a ShareDrop integrációnak. Ehhez csak rá kell kattintani a Snap gombra, és máris küldhetők az azonos hálózaton lévő másik eszközről. Az illetéktelen hozzáférőktől sem kell félni, az átvitel ugyanis titkosított.

(hvg.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: file