Itt a PS4: a Polygon mindent megmutat

Itt a PS4: a Polygon mindent megmutat
A napokban mutogattuk a magazinok jövőjét, azt kell gondoljam, hogy a Polygon cikkét elnézegetve lehet, hogy ez már nem is a jövő, hanem a jelen.

Mától kapható az USA-ban és Kanadában a Sony Playstation 4. Technológiai fejlődés területén mindenképpen elképesztő újdonság az új konzol. Bár jócskán ráfért a Sony termékére a megújulás, mivel a cég 2006 óta nem frissítette a játékkonzolát, s mostanra azért már elég poros lett a korábban nagyszerűnek gondolt technológia.

A Sony a karácsony előtti rohamban gyorsabb volt a Microsoftnál, de azért az egy hetes előny azért nem jelent hatalmas különbséget a két óriás versenyében. A Sony ezt az előny még azzal akarja megerősíteni, hogy 100 dollárral olcsóbban adja a játékgépét a konkurens XBox One-jához képest. Az ár így 399 dollár lett, ami tulajdonképpen egy ilyen hi-tech masináért nem is tűnik soknak.

A Polygonban megjelent cikkben elképesztő részletességgel jelenik meg az új konzol összes tulajdonsága és a technológiai specifikációja. A látványos videók mellett részletes szakértői elemzést is találhatunk a termékről.

A termék fejlesztői egy nagyon egyértelmű üzenettel a játékosok azon generációját célozzák, akik szeretnének egy olyan eszközt, amely kifejezetten a minőségi játék élményre van kihegyezve. A fejlesztői vélemények szerint maga a rendszer igen rugalmas lett, az architektúra szinte PC-szerű egyszerűségű fejlesztői lehetőségeket kínál.

Az új játékkonzolok sikerének esélyeit jelentősen csökkentik a mostanra elképesztően elterjedt tabletek, mobiltelefonok. Nem beszélve az Androidról, amelyre már dedikált játékkonzolt is fejlesztenek a közösségi finanszírozásból építkező konzolfejlesztő forradalmárok.

A szerkesztőség hihetelen technológiával mutatja be magát az eszközt és annak lehetőségeit, a Sony gyaníthatóan jelentősen támogatta a Polygon szerkesztőit anyagokkal, adatokkal a cikk elkészültéhez szükséges multimédiás anyagokkal.

Az összegzés egyértelmű, itt a következő generáció. Jobb, szebb és majd a vevők eldöntik, hogy sikeres lesz-e.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!